مديركل بهزيستي استان كرمان گفت: در صورت تامين فضاي مناسب، مركز دائمي آموزش مهارتهاي زندگي در راور تجهيز و راهاندازي ميشود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان؛ جلسه هماندیشی در جريان سفر محمدرضا پورابراهیمی نماينده مردم شهرستانهاي كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي، با حضور مديركل بهزيستي استان كرمان به شهرستان راور، انارکی دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان راور و رييس بهزيستي در فرمانداری راور برگزار شد.
عباس صادقزاده مديركل بهزيستي استان كرمان در جلسه همانديشي در فرمانداري راور از برگزاري شوراي اجتماعي در اين شهرستان خبر داد و گفت: در صورت تامين فضاي مناسب با مشاركت مديران محلي و شركاء اجتماعي مركز دائمي آموزش مهارتهاي زندگي در راور تجهيز و راهاندازي ميشود.
وی آموزش را برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد به مواد مخدر بسیار مهم عنوان کرد و گفت: تجربه راهاندازی مرکز دائمی مهارتهای زندگی در چند شهرستان از جمله کرمان باعث شده است که ما بر ایجاد چنین مرکزی در راور نیز تاکید کنیم .
مدیرکل بهزیستی برگزاری یک شورای اجتماعی در آبان ماه در شهرستان راور را ضروری دانست و در تشریح این ضرورت گفت: با توجه به اینکه بهزیستی برای کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی بخصوص اعتیادبه موادمخدر با مشارکت سایر ادارات، شرکای اجتماعی و مردم نیاز دارد بنابراین در شورای اجتماعی میتوان با تعیین کردن محور مسئولیتها، برای اجرای برنامههای پیشگیرانه تقسیم وظایف کرد.
صادقزاده جهت ارائه راهکارهای مؤثر و اصولی در زمینه آسیبها لزوم تشکیل شورای اجتماعی با حضور مسئولین استانی و شهرستانی مرتبط را یادآور شد و خواستار برگزاری آن در آبانماه شد که در این زمینه فرماندار قول پیگیری و تشکیل جلسه را داد.
مالک اژدری فرماندار راور در این جلسه به تشریح آسیبها و مسائل شهرستان راور پرداخت و گفت: آموزش مهارتهای زندگی و فرزند پروری دو آموزش بسیار ضروری برای خانوادهها میباشند بنابراین برای راهاندازی مرکز دائمی آموزش مهارتهای زندگی اقدام میشود.
فرماندار با اشاره به مسایل و مشکلات شهرستان به ویژه مسئله آسیبهای اجتماعی و مخاطرات گفت: آموزش مهارتهای زندگی و فرزند پروری بسیار حائز اهمیت میباشد که خوشبختانه بهزیستی راور با برگزاری مداوم دورههای آموزشی گامی بزرگ در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی و سوءمصرف مواد مخدر برداشته است.
محمدرضا پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از اقدامات انجام شده برای راهاندازی اورژانس اجتماعی در راور گفت: ایجاد اورژانس و خدمات پیشگیرانه و مداخلهای باعث کاهش خودکشی، کودکآزاری وتبعات بعد از اعتیاد در این شهرستان شده است .
پذیرش معتادین متجاهر دیگر موضوع طرح شده دراین جلسه بود که محمد رضا انارکی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در این جلسه گفت: با افزایش ظرفیت پذیرش بیماران معتاد متجاهر با راهاندازی مرکز ماده ۱۶ سپاه در شهر کرمان و راهاندازی مرکز زنان معتاد متجاهر در کرمان پذیرش این افراد تسریع میگردد.
بازدید از کمپ پیشگیری و درمان اعتیاد در حال راهاندازی با ظرفیت ۳۰ نفر، بازدید از کارگاه خیاطی با ظرفیت ۱۴ نیرو، بازدید از کارگاه قالی بافی در روستای دهوج با ظرفیت ۸ نفر، کارگاه قالی بافی توسط معلول جسمی ( استاد دانشگاه فرش و طراح قالی) با ظرفیت ۱۰ نفر – بازدید از مغازه کامپیوتری توانخواه نابینای مطلق ( ارشد IT) – بازدید از کلینیک فیزیوتراپی و گفتار درمانی و بازدید از مرکز اورژانس اجتماعی از بازدیدهای بود که توسط مدیران انجام شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان۹۸٫۰۸٫۰۹