به منظور پیشگیری اولیه از اعتیاد در محیطهای کاری و صنعتی شهرستان مشهد دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد در محیط کار با حضور جمعی از پرسنل شرکت اترک شیمی شرق و گروه کارخانجات چینی مقصود با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در محل شرکت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، سرهنگ عارف کمال مدرس این دوره، اعتیاد را به عنوان مهمترین آسیب اجتماعی دانست که جامعه کارگری را تهدید می کند.
وی گفت: اعتیاد یک بیماری اجتماعی است که عوارض جسمی و روانی دارد و تا زمانی که به علل گرایش بیمار توجه نشود ، درمان جسمی و روانی فقط برای مدتی نتیجه بخش خواهد بود و فرد معتاد دوباره گرفتار مواد اعتیاد آور میشود.
مدرس کارگاه در توضیح انواع مواد مخدر اعلام داشت: مواد مخدر به دو دسته کلی ۱-سستی زاها ۲- توهم زاها تقسیم می شوند. سستی زاها شامل تریاک، سوخته، شیره، مرفین، هروئین، متادون، کدئین و توهم زاها شامل حشیش، چرس، بنگ، گراس، ماری جوانا و قرص های ال اس دی، فن سیکلیدین میباشد.
وی گفت: اعتیاد به مواد مخدر از مهمترین مشکلات اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی است که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه بشری محسوب شده و ویرانگری های حاصل از آن زمینه ساز سقوط بسیاری از ارزش ها و هنجار های فرهنگی و اخلاقی شده و بدین ترتیب سلامت جامعه را بطور جدی به مخاطره می اندازد.
مدرس این دوره در پایان گفت: اعتیاد روابط خانوادگی را دچار اختلال می کند؛ زیرا فرد معتاد را به سرعت به فردی خودخواه تبدیل می کند و فرزندانی که در خانواده هایی با والدین معتاد رشد می کنند در معرض انواع آسیب های روحی و جسمانی هستند که مهمترین آنها افسردگی و بزهکاری است.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۸٫۰۷٫۲۸