رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان بر اجراي برنامههاي پيشگيرانه منطبق بر سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان ؛ محمدسليم كريمي در جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري اين شورا گفت: بايد از اعتبارات دريافتي بهترين استفاده را كرد و با توجه به فرا رسيدن تعطيلات نوروزي اكثر خانوادهها غنيسازي اوقات فراغت را جدي بگيرند و در تعطيلات نوروز و ساير اوقات فراغت بيشتر مراقب فرزندانشان باشند.
همچنين سوري، ريس اداره مراقبت آسيبهاي اجتماعي آموزش و پرورش استان با اشاره به طرحهاي آموزش و پرورش در راستاي سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد گفت: اجرايي ۱۲ طرح در مناطق ۱۶ گانه آموزش و پرورش، برگزاري ۷۰ كارگاه براي اوليا و ۶۰ كارگاه آموزشي براي مديران، مربيان، معلمين ورزش، مشاوران و اجراي ۴ طرح پيشگيري از اعتياد در ۷۶ مدرسه و طرح مداخلات اجتماعي و رواني در چهار شهرستان از جمله اين اقدامات است.
وي در پايان از برگزاري اختتاميه جشنواره نوجوان سالم در مقطع متوسطه در يازدهم اسفند ماه جاري در كانون شهيد مطهري استان خبر داد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان ۹۲٫۱۲٫۷