• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 6
5

لزوم ارتقای سطح آگاهی عموم جامعه به ویژه دانشجویان از مضرات مصرف مواد مخدر

  • کد خبر : 56975
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان‌شرقی گفت: ارتقای سطح آگاهی عموم جامعه به ویژه دانشجویان از مضرات مصرف مواد مخدر و نحوه پیشگیری از آن‌ها، از اهم برنامه‌های شورا است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی؛ دکتر رضا استادرحیمی در پنجمین نمایشگاه سلامت روان تحت عنوان«تلنگر» […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان‌شرقی گفت: ارتقای سطح آگاهی عموم جامعه به ویژه دانشجویان از مضرات مصرف مواد مخدر و نحوه پیشگیری از آن‌ها، از اهم برنامه‌های شورا است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی؛ دکتر رضا استادرحیمی در پنجمین نمایشگاه سلامت روان تحت عنوان«تلنگر» که با حضور رئیس و جمعی از مدیران دانشگاه تبریز و شرکت ۲۰ دستگاه استانی و سمن‌های مردم‌نهاد با محوریت آشنایی با عوارض مصرف مواد و پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه تبریز برگزار شد، حضور یافت.


وی در این نمایشگاه که با هدف آشنایی دانشجویان و به ویژه دانشجویان جدیدالورود با آسیب‌های اجتماعی از جمله  اثرات سوء مصرف مواد مخدر، سیگار و…. برپا شد، گفت: ارتقای سطح آگاهی عموم جامعه به ویژه دانشجویان از مضرات مصرف مواد مخدر، قرص‌های روان‌گردان و نحوه پیشگیری از مصرف آن‌ها و… از اهم برنامه‌های شورای هماهنگی استان است و آگاهی‌بخشی صحیح به عموم مردم وظیفه ارگان‌ها است تا از گرایش جوانان به اعتیاد پیشگیری کنند.


دبیر شورا با توضیح اینکه دانشگاه تبریز، بستری مساعد را جهت دریافت آموزش درباره خطرات سوء مصرف مواد مخدر برای دانشجویان فراهم ساخته است، افزود: در این نمایشگاه آگاهی‌بخشی به دانشجویان با به‌کارگیری پوسترها و عکس‌هایی از آثار سوء مصرف مواد مخدر و نشان دادن انواع مواد مخدر و نشانه‌های این مواد با استفاده از بروشور انجام می‌گیرد و مشاور ترک دخانیات  با حضور مشاوران زبده و متخصص در محل برگزاری نمایشگاه حضور دارند که بازدیدکنندگان می‌توانند به صورت رایگان مشاوره دریافت کنند.


استادرحیمی افزود: برای پیشگیری از این معضل اجتماعی نیازمند فعالیت‌های فرهنگی توسط همه دستگاه‌های متولی امور فرهنگی هستیم و برای جلوگیری از اشاعه و گسترش مصرف مواد مخدر در جامعه باید تمام توان خود را به کار بگیریم تا جامعه ای پاک و به دور از اعتیاد داشته باشیم.


گفتنی است در حاشیه نمایشگاه فعالیت‌های جانبی همچون نشست‌های تخصصی با دانشجویان و کارگاه‌های آموزشی با موضوعات مرتبط برگزار می‌شود.


به اطلاع  علاقمندان مي‌رساند اين  نمایشگاه از سوی مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز تا ۱۸ مهرماه از ساعت ۹ صبح لغایت ۱۶ در خیابان اصلی این دانشگاه برای بازدید  عموم آزاد است .


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی۹۸٫۰۷٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=56975

برچسب ها