دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان گفت: در مبارزه با مواد مخدر باید همچون بسیجیان وارد میدان شد و کار جهادی انجام داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ علی زندی در جلسه کمیته مشارکتهای مردمی شورا؛ نقش سپاه و بسیج را در پیشگیری از اعتیاد و برنامه های آموزشی و اقدامات پیشگیرانه مهم و ضروری دانست و اظهار داشت: سپاه و بسیج میتوانند با استفاده از نیروهای مردمی و گروههای جهادی تمام اقشار جامعه و گروههای هدف را با آگاهسازی و اطلاعرسانی از آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد مصون دارند.
همچنین عبداله نظری مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در این جلسه گفت: نیروهای مردمی و سازمانهای غیر دولتی بازوان توانمند دولت در اجرای برنامههای مربوط به کاهش آسیبهای اجتماعی هستند.
وی افزود : باید گفتمان جهادی به گفتمان عمومی تبدیل شود کار جهادی را باید در همه فعالیتها سرلوحه قرار دهیم. کار جهادی ضد تنبلی و بی تفاوتی است و نقطه مقابل حوزه مشارکت اجتماعی بی تفاوتی اجتماعی میباشد.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد گفت: آسیبهای اجتماعی دغدغه جدی کشور و نظام است و از نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اعتیاد در صدر آسیبهای اجتماعی قرار گرفته است و بر این اساس شعار یاریگر هم باشیم توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر انتخاب شده و به همین منظور باید با تمام توان از همه ظرفیتهای موجود بهره ببریم و با مشارکت یکدیگر اقدامات اساسی را انجام دهیم.
زینیوند معاون سیاسی و اجتماعی استانداری استان نیز بیان کرد: یکی از مشکلات و خلاءهایی که در طول سالها با آن مواجه هستیم این است که گفتمان واحد توسط حاکمیت تعریف نشده، جزیرهای عمل کردن باعث هدر رفت و آشفتگی در تصمیمات میشود که خروجی آن متناسب با اهداف نیست لذا با همافزایی میتوانیم برون داد بهتری داشته باشیم .
وی گفت: با توجه به اینکه آسیبهای اجتماعی پدیده چند وجهی است، ورود گروههای جهادی میتواند مثمر ثمر باشند. هیچ کاری بدون پژوهش و بررسی دقیق و حرکت در مدار علمی و آگاهانه جواب نخواهد داد.
زینیوند در ادامه افزود: اگر مبارزه با آسیبهای اجتماعی به مردم البته با علم، پژوهش و آگاهی بصورت هدفمند سپرده شود قطعا آسیبهای اجتماعی کنترل خواهد شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان۹۸٫۰۷٫۱۵