مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: نگاه ما به سازمانهای مردمنهاد بهعنوان شرکای اجتماعی است و از این ظرفیت در مبارزه با مواد مخدر استفاده میکنیم.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ در راستای گفتمانسازی جدید و تدابیر دبیرکل ستاد مبنی بر ضرورت و بهرهگیری از یاریگران اجتماعی و همچنین افزایش تعامل و همافزایی بین سازمانی با دستگاههای عضو و مرتبط با ستاد، نشست مشترکی فیمابین دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد ستاد مبارزه با مواد خدر و دفتر مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
عبداله نظری مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد ستاد در این نشست، به اهمیت ظرفیتافزایی در حوزه توسعه مشارکتهای اجتماعی و مردمیتر شدن مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها در سطح جامعه تاکید کرد.
وی با بیان اینکه برای تبلور حضور مردم میبایست توسعه مشارکت در همه سطوح و آحاد جامعه اتفاق افتد، افزود: نگاه ما به سازمانهای مردمنهاد بهعنوان شرکای اجتماعی است و حتی از ظرفیت گروههای مردمی که تمایل به همکاری دارند و سازمانیافته نیستند، استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد بیان داشت: در حال حاضر موضوع اعتیاد یکی از دغدغههای جدی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) میباشد و آسیب اعتیاد اقشار مختلف جامعه را درگیر کرده است.
نظری افزود: بیتفاوتی اجتماعی منجر به کاهش مسئولیت اجتماعی میشود اما امروزه مردم و جامعه به سبکی از آگاهی رسیدهاند که مسائل و ضروریات را تشخیص میدهند.
وی اظهار کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت ورزش و جوانان منابع مادی و معنوی فراوانی دارند که استفاده صحیح از آنان منجر به افزایش سطح مشارکتهای اجتماعی سازمانهای مردمنهاد در حوزه اعتیاد میشود، لذا میبایست سمتوسوی همکاریها را به طرفی ببریم که بتوانیم در تحقق شعار یاریگر هم باشیم و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و دبیرکل ستاد را در کاهش آسیبهای اجتماعی بهخصوص اعتیاد را تحقق بخشیم و در این میان استعداد و کارکرد سازمانهای مردمنهاد حوزه ورزش و جوانان که بسیار با کیفیت و ارزشمند هستند، بستر مناسبی در جهت تحقق این رویکرد خواهند بود.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد افزود: از سوی دیگر توجه ویژه به آموزش مهارتهای زندگی و کمک به نشاط جوانان با توجه به کاهش سن اعتیاد از طریق سمنهای حوزه وزارت ورزش امری پسندیده است.
نظری در پایان ضمن پیشنهاد همکاری در زمینه تکمیل شناسنامه اطلاعات اجتماعی استانی و شناسایی خلاءهای موجود در توسعه سمنها در سراسر کشور به همکاری مشترک ستاد و وزارت ورزش و جوانان بهمنظور برگزاری کارگاه آموزشی ملی پیشگیری اولیه از اعتیاد در شهرستان چابهار اشاره کرد و آن را بهعنوان سرآغاز همکاریهای اثربخش در این زمینه برشمرد.
همچنین دکتر سالک مدیرکل دفتر مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان بیان داشت: باید به مدلی برسیم که بتوانیم بهصورت تخصصی برای سمنهای حوزه ورزش و جوانان موضوع مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی، آموزشهای لازم را ارائه دهیم.
وی بیان داشت: در حال حاضر موضوع رتبهبندی سمنهای حوزه جوانان در دو استان سمنان و قزوین بهصورت پایلوت در حال اجرا میباشد که نتایج آن تا پایان سال به ستاد اعلام میشود.
سالک با استقبال از گسترش همکاریها، پیشنهاد عضویت دفتر توسعه مشارکتهای مردمی را در کارگروههای تخصصی توسعه مشارکتهای اجتماعی مطرح و از برگزاری کارگاه آموزشی سمنهای منتخب حوزه ورزش و جوانان سراسر کشور در شهرستان چابهار استقبال کرد.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۷٫۱۴