رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اصفهان بر اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر در استان تاكيد كرد و گفت: اعتیاد به مواد مخدر شاه كليد آسيبهاي اجتماعی ایران است و ابعاد مختلف جامعه شناختی، روانشناختی، حقوقی، سیاسی، زيستشناختي، نورولوژيكي و غيره را شامل ميشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، نبياله شاهمحمدي در دومين همايش آسيبهاي اجتماعي با موضوع اعتياد كه در شهرستان شاهينشهر برگزار شد، اظهار داشت: از نظر تحلیلگران، اعتیاد به مواد مخدر یکی از انحرافات شایع عصر حاضر ميباشد که سالانه قربانیان بیشماری را گرفته و آسیبهاي جدی را بر پیکره خانواده و جامعه وارد میکند، مسأله مواد مخدر نيز در سطح جهان در ردیف چهار بحران جهانی است.
وي ادامه داد: کشور ایران با توجه به موقعيت جغرافيايي و داشتن ۱۹۲۵ کیلومتر مرز مشترک با كشورهاي توليدكننده اصلي مواد مخدر جهان در مسیر ترانزیت مواد افیونی از این کشورها به اروپا قرار گرفته و در معرض انبوهي از آسيبهاي امنيتي، اجتماعي و رواني قرار دارد.
رييس دبيرخانه شورا بيان داشت: در حال حاضر ستاد مبارزه با مواد مخدر رويكر اجتماعي كردن امر مبارزه را در صدر طرحهاي اجرايي خود قرار داده و تلاش ميكند تا در اين راه با تعيين مصداقهاي لازم به طرحهاي خود جامه عمل بپوشاند.
شاهمحمدي گفت: اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر پدیدهاي است كه با مهندسي خرده فرهنگهاي غالب جامعه و توجه به زمینههای فرهنگی – اجتماعی بهعنوان بستر طرح فوق در نظر گرفته ميشود و اشاعه آن نیازمند آموزشهای بنیادین و مداوم در خانواده، مدرسه، دانشگاه و اجتماع به دست خود مردم و با هماهنگي دستگاههاي اجرايي است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۲٫۱۲٫۶