معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی گفت: صیانت و اشتغال بیماران، پس از خروج از مرکز ماده ۱۶، مهم ترین مسأله می باشد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی، صادق اسپیدکار در دیدار با دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به آیین نامه مراقبت های پس از خروج، گفت: یکی از مسائل مهم در مراقبت های پس از خروج بیماران از مرکز ماده ۱۶ استان، حرفه آموزی و اشتغال بیماران می باشد.
وی خاطرنشان شد: پس از سم زدایی بیماران، اشتغال عامل موثری در ممانعت از بازگشت بیماران به اعتیاد می باشد و در صورت داشتن مهارت و اشتغال، می تواند به جامعه و زندگی خود برگردد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این دیدار خاطرنشان شد: براساس فرامین مقام معظم رهبری، اولویت اول آسیب های اجتماعی در کشور اعتیاد می باشد و در ارزیابی و شیوع شناسی های انجام شده توسط ستاد نیز استان ما جزء استان های دارای اولویت در حوزه کاهش تقاضای مواد می باشد.
احمد ریواده با اشاره به اینکه مهم ترین عامل اصلی رسیدن معتادین به تجاهر در استان خراسان شمالی، فقر بویژه در بین زنان می باشد، افزود: در حوزه مبارزه با موادمخدر و اعتیاد همه دستگاه ها باید مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند و مسأله اعتیاد باید به عنوان اولویت اول مدیران ذی ربط این حوزه تبدیل شود.
وی گفت: ساماندهی معتادان متجاهر از نظر زمانی بعنوان اولویت کوتاه مدت ستاد تعیین و تدابیر دبیر کل محترم ستاد در این خصوص فرصت بسیار خوبی را برای تحقق خواست مردم به منظور جمع آوری معتادان متجاهر فراهم آورده است لکن موفقیت این طرح با هم افزایی همه دستگاههای مرتبط محقق خواهد شد.
ریواده، اساسی ترین و مهمترین اولویت بلند مدت و مستمر ستاد و دبیرخانه شورا را توجه و تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه دانست و با تبیین طرح یاریگران زندگی در گروههای هدف به ویژه دانش آموزان ،از برنامه ریزی استان برای راه اندازی کانون های یاریگزان زندگی در مدارس،مناطق و استان خبر داد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی۹۸٫۰۷٫۰۴