• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
7

اهمیت استفاده از ظرفيت وسايل ارتباط‌جمعی در حوزه پیشگیری از اعتیاد

  • کد خبر : 56670
  • ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان بر اهمیت استفاده از ظرفيت وسايل ارتباط‌ جمعی بخصوص فضاي مجازي در حوزه پیشگیری از اعتیاد و تحقق رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ علی زندی در جلسه با مدیرکل […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان بر اهمیت استفاده از ظرفيت وسايل ارتباط‌ جمعی بخصوص فضاي مجازي در حوزه پیشگیری از اعتیاد و تحقق رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ علی زندی در جلسه با مدیرکل صداوسیمای مرکز استان که به‌منظور بررسی طرح‌های تولیدی در رادیو و تلویزیون برگزار شد، گفت: رسانه‌ها بازوان توانمندي براي تحقق اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر می‌باشند و استفاده از ظرفيت وسايل ارتباط‌جمعی بخصوص فضاي مجازي در این امر اهمیت بسزایی دارد.


 وی افزود: دستگاه‌های متولي به اين مسئله توجه جدي داشته باشند و با يك برنامه‌ریزی مشخص به‌منظور مبارزه همه‌جانبه با اين پديده شوم اجتماعي از اين ظرفيت استفاده کنند.


دبیر شورا بیان داشت: ما به دنبال تهیه یک پکیج کامل در حوزه مواد مخدر هستیم و به همین منظور لازم است مجموعه صداوسیما در تولید برنامه‌ها به همه حوزه‌های پیشگیری، درمان، مشارکت مردمی، مقابله با ورود مواد مخدر و همچنین افزايش آگاهي مردم از قوانين و مجازات حوزه مواد مخدر توجه داشته باشد.


همچنین کردستانی مدیرکل صداوسیمای مرکز استان در این جلسه ضمن تشکر از مجموعه ستاد مبارزه با مواد مخدر به جهت تنظیم قرارداد در خصوص تهیه و تولید برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی، خواستار تقویت این‌گونه تفاهم‌نامه‌ها شد و گفت: تعیین نسخه واحد برای همه استان‌ها مطلوب نیست و لازم است در زمان تقسیم بودجه شرایط استان با توجه به گستردگی، شیوع اعتیاد و میزان آلودگی مورد توجه قرار گیرد.


وی افزود: صداوسیما برنامه‌های متنوعی در حوزه خانواده، جوانان، نوجوانان انیمیشن، سریال، فیلم و … دارد و ضروری است دستگاه‌های متولی در حوزه اعتیاد مطالبه گری از صداوسیما را داشته باشند.


مدیرکل صداوسیمای مرکز استان تأکید کرد: تاکنون برنامه‌های مفید و ارزنده‌ای در حوزه مبارزه با مواد مخدر تهیه و تولید شده اما کافی نمی‌باشد لذا ضرورت دارد برنامه‌ها به شیوه جدید با زبان‌های مختلف و متناسب با آداب‌ورسوم استان تهیه شود.


کردستانی یادآور شد: استفاده از مشاورین جدی با تخصص و مهارت کافی و مسلط به دانش روز در حوزه‌های روان‌شناختی، جامعه‌شناختی در تولید برنامه‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است.


در پایان مقرر شد؛ تهیه برنامه‌ها با اولویت مباحث پیشگیرانه به‌صورت ۵۰ درصد در حوزه پیشگیری، ۲۵ درصد در حوزه درمان و حمایت‌های اجتماعی و ۲۵ درصد به حوزه مقابله با مواد مخدر تدوین و از شعار یاریگر هم باشیم در برنامه‌های تولیدی استفاده شود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان۹۸٫۰۷٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=56670

برچسب ها