معاون دادستان مرکز استان خراسان شمالی گفت: جلب اعتماد خانواده و کمک به مددجو، حمایت یابی عاطفی در خانواده از وظایف مددکار است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی، علی محمد روحانی در جلسه آموزشی آیین نامه مراقبت های بعد از خروج که در دادسرای عمومی انقلاب بجنورد با حضور نمایندگان دستگاه های مرتبط و مدیران مراکز اقامتی برگزار شد، گفت: مددکاران نقش بسیار موثری در فرآیند درمان افراد تحت درمان در مراکز اقامتی و سرپایی دارند.
معاون دادستان شهرستان بجنورد در ادامه خاطرنشان شد: همه متخصصین نظرشان بر این است که اعتماد و باور شخص درگیر در اعتیاد، نقش بسیار موثری در فرآیند بهبودی فرد دارد. این اعتماد و باور باید برای شخص ایجاد شود که نقش مددکار در اینجا بارز می باشد.
وی با اشاره به اینکه درمان فرد درگیر در اعتیاد و مراقبت های پس از خروج باید توسط تیم درمان متشکل از پزشک، روانشناس، مددکار و سازمان های حمایت کننده انجام شود، افزود: تیم درمان، وضعیت شخص را مورد بررسی قراردهند و از مراقبتهای پس از خروج نباید غافل شد و وقتی در این فرآیند موفق هستیم که فرد در حال درمان، بتواند به جامعه برگردد و نگاه مردم به او مثبت شود.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی۹۸٫۰۷٫۰۲