فرمانده انتظامي استان خراسان رضوي از کشف ۱۶۵ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک و دستگیری یک سوداگر مرگ در شهرستان خواف خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان خراسان رضوی، سردار محمدکاظم تقوی در تشريح این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان خواف در محور قائن به خواف، حين کنترل خودرو هاي عبوري به يک پژو۴۰۵ مشکوک و آن را به منظور بررسی بیشتر متوقف کردند.
وي اظهار داشت: ماموران انتظامی در بازرسی از اين خودرو موفق به کشف ۱۶۵ کيلو و ۵۰۰ گرم موادمخدر از نوع ترياک شدند که به طرر ماهرانه در بدنه خودرو جاسازي شده بود.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه، گفت: وی پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شد
فرمانده انتظامي استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: يکي از ماموريت هاي مهم پليس، مبارزه با هرگونه حمل، نگهداري، خريد و فروش و قاچاق مواد مخدر به عنوان بلاي خانمان سوز جامعه است و برخورد نيروي انتظامي در اين راستا محکم، قاطع و مستمر خواهد بود.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان خراسان رضوی۹۸٫۰۶٫۳۰