مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر نخستین اولویت در حوزه مشارکتهای مردمی در حوزه مبارزه با مواد مخدر را ظرفیت افزایی خواند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان؛ عبداله نظری به استان سیستان و بلوچستان سفر و با معاونین استاندار و فرمانده قرارگاه قدس و سپاه استان دیدار کرد.
وی در این دیدارها، اولویت نخست حوزه مشارکتهای مردمی را در مبارزه با مواد مخدر، ظرفیتافزایی خواند و گفت: لازم است همه دستگاههای دولتی و سازمانهای مردمنهاد با جدیت از همه ظرفیتهای استفاده کنند، چرا که جزیرهای عمل کردن موجب اتلاف منابع میشود.
وی راهبرد اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر را اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر خواند و گفت: با توجه به وضعیت کنونی جامعه، فعالیتها و برنامهها به گونهای باشد که مشارکت اجتماعی را ارتقا دهد و همچنین از توان و ظرفیت مردم در این راستا استفاده کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز خبر داد: به زودی همایش اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر ویژه علما، سران طوایف، نخبگان و ائمه جمعه در استان برگزار خواهد شد .
علی زندی اظهار داشت: این همایش با هدف اطلاعرسانی، آگاهسازی و تنویر افکار عمومی در خصوص مواد مخدر و مضرات آن برگزار میشود.
وی با اشاره به جدی بودن معضل اعتیاد در استان افزود: امروز اعتیاد جوانان به یک معضل در جامعه تبدیل شده و در این بین سران طوایف و بزرگان میتوانند با استفاده از ظرفیتهای خود از پیشروی این معضل در بین جوانان جلوگیری کنند.
همچنین فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه استان گفت: با توجه به وضعیت جغرافیایی استان و همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان و همچنین بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که برای کاهش آسیبهای اجتماعی نیاز به یک حرکت انقلابی است، موضوع مبارزه با مواد مخدر به جد از طریق مجموعه سپاه در حال پیگیری است و اقدامات مثمر ثمری تاکنون انجام شده است .
سردار مارانی اظهار داشت: با فرهنگسازی و تغییر در نگرش افراد جامعه که نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد، میتوان جوانان را که با ارزشترین سرمایههای یک کشور هستند، به رشد و تعالی رساند.
وی یادآور شد: سران طوایف، ائمه جمعه میتوانند بازویی قوی در فرهنگسازی و پیشگیری از ابتلا به این بلای خانمانسوز باشند.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار، موثرترین راه در پیشگیری از اعتیاد را استفاده از ظرفیت علما و ائمه جمعه دانست و گفت: پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در پرتو پایبندی به ارزشهای دینی است.
محمدهادی مرعشی افزود: بزرگان و ریش سفیدان در هر جامعهای صاحب نفوذند و تمامی مردم از بزرگان و ریش سفیدان طوایف تبعیت میکنند، لذا افزایش آگاهی و اطلاعات بزرگان و ریش سفیران میتوانند تاثیر بسزایی در راستای چگونگی پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی در جامعه داشته باشند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان۹۸٫۰۶٫۱۶