• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
10

ضرورت تدوین و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های پیشگیرانه در مبارزه با اعتیاد

  • کد خبر : 55879
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷

استاندار مازندران با بیان اینکه، اعتیاد یکی از آسیب‌های اجتماعی بسیار پیچیده و منشاء آسیب‌های اجتماعی دیگر در جامعه است، گفت: برای کاهش این آسیب، باید طرح های پیشگیرانه و فرهنگی تدوین و اجرا شود. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران؛ احمد حسین‌زادگان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد […]

استاندار مازندران با بیان اینکه، اعتیاد یکی از آسیب‌های اجتماعی بسیار پیچیده و منشاء آسیب‌های اجتماعی دیگر در جامعه است، گفت: برای کاهش این آسیب، باید طرح های پیشگیرانه و فرهنگی تدوین و اجرا شود.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران؛ احمد حسین‌زادگان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به ضرورت ایجاد زمینه اشتغال و بازگشت سالم معتادان به جامعه، اظهار کرد: باید با ارائه آموزش‌های لازم و مهارت‌آموزی، زمینه برای اشتغال این افراد و بازگشت به میان جامعه بعد از دوره بازپروری فراهم شود.


وی با تاکید بر اینکه در موضوع مبارزه با مواد مخدر همه دستگاه‌‌های اجرایی مسئول هستند، گفت: مواد مخدر به فرهنگ و هویت ملی ما ضربه می‌زند و ضروری است که صدا و سیما و سایر دستگاه‌های فرهنگی- تبلیغی برای انجام کارهای فرهنگی تلاش بیشتری کنند.


استاندار مازندران بهره گیری از رسانه‌ها و فضای مجازی برای آگاهی‌بخشی به مردم در زمینه اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر را ضروری دانست و گفت: باید از این ظرفیت بزرگ استفاده شود و در این راه گروه‌های اجتماعی مرجع، برای کمک به صحنه بیایند.


حسین زادگان با بیان اینکه امروزه در جوامع توسعه‌ یافته، جایگاه نهادهای مدنی به‌ عنوان یکی از اجزای مهم جامعه در توسعه پایدار همچون توسعه اقتصادی و اجتماعی برای اعتلای سطح زندگی همه افراد پذیرفته‌ شده است، گفت: اصلی‌ترین شیوه‌ بهره‌گیری از مشارکت فعال و همه‌ جانبه‌ مردم در روند توسعه، حضور سازمان‌های مردم‌ نهاد است که در کنار دولت، نقش مهمی را ایفا می‌کنند.


وی ادامه داد: این سازمان‌ ها در ابتکار و خلاقیت، پاسخگویی سریع‌ تر به نیازهای محلی و منطقه‌ای، دسترسی بیشتر به گروه‌های هدف و آسیب‌پذیر، انتقال سریع مطالبات مردمی به دولت و پیگیری تا حصول نتیجه، عنوان بازوان قدرتمند دولت در نیل به اهداف توسعه پایدار هستند.


استاندار با تاکید بر اینکه در مسئله اعتیاد نیز که به‌ عنوان یک مسئله اجتماعی، روان‌شناختی، پزشکی، اقتصادی و فرهنگی است نقش تشکل ها مهم است، گفت: نهادهای مدنی و سازمان‌های مردم‌نهاد در عرصه‌های مختلف مبارزه با اعتیاد از جمله پیشگیری، درمان، کاهش آسیب‌، حمایت‌های اجتماعی و صیانت از آسیب‌دیدگان اعتیاد از نقش و اهمیت بالایی برخوردارند.


در پایان جلسه با حضور استاندار مازندران به مناسبت روز تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی از چند سازمان مردم نهاد فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر استان تجلیل شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۸٫۰۵٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=55879

برچسب ها