• امروز : پنج شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Thursday - 1 May - 2025
کل پست ها: 73529اخبار امروز : 2
10

مبارزه با مواد مخدر بايد اجتماعی و مردمی شود

  • کد خبر : 55797
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۵

  دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه مبارزه با مواد مخدر بايد اجتماعی و مردمی شود، گفت: در ایران مبارزه با مواد مخدر ادامه دارد و دغدغه و خواست مردم این است که جلوی توزیع مواد مخدر در کشور گرفته شود. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، اسکندر مومنی […]

 

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه مبارزه با مواد مخدر بايد اجتماعی و مردمی شود، گفت: در ایران مبارزه با مواد مخدر ادامه دارد و دغدغه و خواست مردم این است که جلوی توزیع مواد مخدر در کشور گرفته شود.


به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، اسکندر مومنی در همایش یاریگران زندگی مبارزه با مواد مخدر كه در مجتمع امام علی(ع) ارومیه برگزار شد؛ با بيان اینکه گرایش و تمایل به مصرف مواد مخدر در آذربایجان‌غربی پنج درصد افزایش داشته است، گفت: این خود یک هشدار و زنگ خطر می باشد و باید تلاش شود این نرخ تمایل کاهش یابد.


وی افزود: شیوع نرخ مصرف مواد مخدر در کشور ۵.۴ درصد بوده و این نرخ در آذربایجان‌غربی ۲.۵ درصد و با رتبه ۲۲ كشوري است. همچنين نرخ شیوع در بین دانش‌آموزان کشور ۲.۱ درصد و در استان ۰.۷۸ درصد با رتبه ۲۴ کشوری، نرخ شیوع كشوري مصرف مواد مخدر در بین دانشجویان ۴.۷ درصد و در استان ۲.۱ درصد است که تقریباً آذربایجان‌غربی در همه نرخ‌ها نسبت به میانگین کشوری نرخ پایینی دارد.


دبیرکل ستاد در ادامه؛ با اشاره به اینکه امنیت و آرامش امروز جامعه مرهون فداکاری‌ها و جانفشانی‌های شهدا است، افزود: مواد مخدر جان انسان‌ها را به خطر انداخته و بسیاری از موادی که در درگیری با سوداگران کشف و ضبط شده حاصل خون پاک شهدای مبارزه با مواد مخدر است و این راه ادامه خواهد داشت گرچه مدافعان حقوق بشر در عمل اقدامی در این زمینه انجام نمی‌دهند.


مومني با بیان اینکه سه هزار شهید در این راه فدا شده‌اند، عنوان کرد: اگر این شهدا نبودند نرخ اعتیاد در کشور بسیار بالاتر از این میزان بوده است.


وي با بیان اینکه امروزه تبلیغ و مصرف مواد مخدر رو به افزایش است، عنوان کرد: ۲۸۰ میلیون مصرف‌کننده مواد مخدر در جهان وجود دارد و سالانه ۴۵۰ هزار نفر به دلیل مصرف مواد مخدر در جهان فوت می‌کنند.


دبيركل ستاد با تاکید بر اینکه در ایران مبارزه با مواد مخدر ادامه دارد، افزود: دغدغه و خواست مردم این است که جلوی توزیع مواد مخدر در کشور گرفته شود که این انتظار به جا و معقولی است اما برای مقابله با مواد مخدر مبارزه تنها کافی نیست بلکه باید مبارزه با مواد مخدر را اجتماعی و مردمی کرد.


مومني گفت: برای تحقق اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر طرح یاریگران زندگی تثبیت شد که در این طرح در همه بخش‌ها از جمله مبارزه و درمان باید همه جامعه دست به دست هم داده و کمک کنند.


وي تصريح كرد: ۵۵ درصد طلاق‌ها، ۷۰ درصد زندانیان و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مربوط به مواد مخدر می‌باشد و طرح یاریگران زندگی در راستای اجتماعی کردن و کاهش معضلات اجتماعی مواد مخدر است.


دبیرکل ستاد ادامه داد: ایجاد بستر مبارزه با مواد مخدر باید ابتدا از آموزش و پرورش آغاز شود؛ چرا که دولت به تنهایی نمی‌تواند با مصرف مواد مخدر مبارزه کند و علاوه بر آن انجام خدمات درمانی را نیز برعهده بگیرد بلکه باید سازمان‌های مردم‌نهاد در این زمینه ورود کرده و به دولت کمک کنند.


مومنی در پایان گفت: در هر جای کشور طرح نوآورانه و با شاخص‌های مطلوب ارائه شود، ستاد مبارزه با مواد مخدر از آن حمایت و استقبال می‌کند.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۵٫۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=55797

برچسب ها