• امروز : جمعه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 5 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 2 May - 2025
کل پست ها: 73530اخبار امروز : 1
9

آذربايجان شرقي در شيوع‌شناسي اعتياد رتبه ۲۸ كشوري را دارد

  • کد خبر : 55770
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۹

    دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه آذربايجان شرقي در شيوع‌شناسي اعتياد رتبه ۲۸ كشوري را دارد، گفت: شيوع مصرف مواد مخدر در كشور ۵٫۴ درصد است اما اين ميزان در آذربايجان شرقي ۱٫۳ درصد است. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر اسكندر مؤمنی صبح امروز در […]

 

 

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه آذربايجان شرقي در شيوع‌شناسي اعتياد رتبه ۲۸ كشوري را دارد، گفت: شيوع مصرف مواد مخدر در كشور ۵٫۴ درصد است اما اين ميزان در آذربايجان شرقي ۱٫۳ درصد است.


به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر اسكندر مؤمنی صبح امروز در بازديد از مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان موسوم به ماده ۱۶ در تبريز ضمن تشكر از مسئولان و دست‌اندرکاران اين مركز و استاندار و فرمانده انتظامي استان گفت: مركز ماده ۱۶ تبريز از مراكز خوب و نمونه كشور است كه معتادان متجاهر به هنگام ورود، در كنار سم‌زدايي و مسير درمان، مهارتي را هم مي‌آموزند.


وي افزود: در اين مركز كارگاه‌هايي همچون كفش‌دوزي و قاليبافي به همت مسئولان و خيران راه‌اندازي شده و معتادان متجاهر مي‌توانند در مدتي كه در اين مركز هستند، با كسب مهارت و حرفه‌، هم به بهبودي برسند و هم كمك هزينه‌اي را دریافت کنند.


دبيركل ستاد با بيان اينكه در آذربايجان شرقي و به‌ویژه شهر تبريز معتاد متجاهر خياباني وجود ندارد، گفت: در ساير آسيب‌هاي اجتماعي همچون متكديان نيز شهر تبريز به همین شکل است.


مؤمنی با اشاره به شيوع مصرف مواد مخدر در استان اظهار داشت: رتبه آذربايجان شرقي در اين امر، بسيار پايين است، به‌طور مثال شيوع مصرف مواد مخدر در كشور ۵٫۴ درصد است اما اين ميزان در استان ۱٫۳ درصد است كه رتبه بسيار پاييني مي‌باشد.


وي با بيان اينكه آذربايجان شرقي در شيوع‌شناسي اعتياد رتبه ۲۸ كشوري را دارد، ادامه داد: ميانگين كشوري نرخ شيوع اعتياد در دانش‌آموزان ۲٫۱ است ولي اين رقم در استان آذربايجان شرقي ۴۴ صدم درصد است، همچنين ميانگين كشوري نرخ شيوع اعتياد در دانشجويان ۴٫۷ درصد است كه اين ميزان در استان آذربايجان شرقي ۱٫۶ درصد مي‌باشد.


دبيركل ستاد بيان داشت: اين آمارها نشان مي‌دهند كه اقدامات بسيار خوبي در اين استان انجام شده است كه البته مسئولان استان نبايد راحتي خيال كنند، چرا كه پ‍ژوهش‌ سال گذشته نشان مي‌دهد كه تمايل به مصرف مواد مخدر ۴ درصد افزايش يافته است؛ لذا باید روند اقدامات در استان از سوي مسئولان حفظ شود، به عبارتی امنيت و آرامش مستمراً توليد شود.


مؤمنی همچنين با اشاره به طرح «یاریگران زندگي» گفت: در جلسه اخير ستاد مبارزه با مواد مخدر كه دو هفته گذشته به رياست رئیس‌جمهور كشور تشكيل شد، طرح ياريگران زندگي تصويب شد، اين طرح نشان مي‌دهد كه موضوع مبارزه با مواد مخدر و ساماندهي پديده اعتياد حتماً باید مردمي شود و همانند خيران استان آذربايجان شرقي، همه کسانی که مي‌توانند كمكي كنند، وارد ميدان شوند.


وي افزود: اين طرح با اولويت آموزش و پرورش طراحي و توسط رئیس‌جمهور تصويب شده است و خلاصه‌اش آن است كه موضوع ساماندهي مبارزه با مواد مخدر بايد مردمي شود و در اين امر، استان آذربايجان شرقي می تواند پیش‌قدم شود.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۵٫۲۳

 

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=55770

برچسب ها