• امروز : جمعه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 5 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 2 May - 2025
کل پست ها: 73530اخبار امروز : 1
9

پيام دکتر مؤمنی به مناسبت روز تشکل‌ها؛ تحقق شعار «ياريگر هم باشيم» با بهره‌گيري از ظرفيت‌های سازمان‌هاي مردم‌نهاد ميسر است

  • کد خبر : 55765
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۷

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با صدور پیامی، روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی را به مدیران و اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد به‌ویژه سمن‌های حوزه مبارزه با مواد مخدر تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ متن پیام دکتر اسکندر مؤمنی بدین شرح است: تعالي يك جامعه، در گرو همت و حركت […]

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با صدور پیامی، روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی را به مدیران و اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد به‌ویژه سمن‌های حوزه مبارزه با مواد مخدر تبریک گفت.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ متن پیام دکتر اسکندر مؤمنی بدین شرح است:


تعالي يك جامعه، در گرو همت و حركت مثبت عناصر تشکیل‌دهنده آن جامعه است و ركن اصليِ دوام و بقاي حيات اجتماعي هر جامعه‌ای ، منوط به همكاري و مشاركت افراد آن است؛ چرا که دولت‌ها به‌تنهایی نمی‌توانند با آسيبي كه پديدار مي‌شود، مقابله كنند و نيازمند جلب مشاركت و همكاري نهادهای مدنی هستند.


امروزه در جوامع توسعه‌يافته، اهميت و جايگاه نهاد‌هاي مدني به‌عنوان يكي از اجزاي مهم جامعه در تحقق و نيل به اهداف توسعه پايدار همچون توسعه اقتصادي و اجتما‌عی براي اعتلاي سطح زندگي همه افراد و گروه‌هاي اجتماعي پذیرفته‌شده است؛ بنابراین فرآيند توسعه پایدار، وقتي با ثبات و موفق است كه با افزايش مشاركت مردم همراه باشد.


 از طرفي مهم‌ترين و اصلي‌ترين شيوه‌ بهره‌گيري از مشاركت فعال و همه‌جانبه‌ مردم در روند توسعه، حضور سازمان‌هاي مردم‌نهاد است كه در كنار دولت و بخش خصوصي در اداره جامعه، نقش مهمي را ايفا می‌کنند.


 سازمان‌هاي مردم‌نهاد با افزايش كارايي، اثربخشي و انعطاف‌پذيري در اجراي برنامه‌ها در سطح جامعه و با قبول نقش‌هاي متفاوت نظير مجري، همكار، مشاور و ناظر در كنار دولت مي‌توانند نقش مهم و اثرگذاري را در توسعه ايفا کنند.


توانايي این سازمان‌ها در ابتكار و خلاقيت، انعطاف‌پذيري بالا، پاسخگويي سريع‌تر به نيازهاي محلي و منطقه‌اي، دسترسي بيشتر به گروه‌هاي هدف و آسيب‌پذير، ارائه خدمات مناسب، انتقال سريع مطالبات مردمي به دولت و پيگيري تا حصول نتيجه، آن‌ها را به‌عنوان بازوان قدرتمند دولت در نيل به اهداف توسعه پايدار معرفي مي‌كند.


در مسئله اعتياد نيز كه به‌عنوان يك مسئله اجتماعي، روان‌شناختی، پزشكي، اقتصادي و فرهنگي با پيچيدگي‌هاي خاص خود، حاكميت ملي، امنيت و استقلال اكثر كشورها از جمله كشور عزيزمان را متأثر ساخته است، نهاد‌هاي مدني و تشكل‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردم‌نهاد در عرصه‌هاي مختلف مبارزه با اعتياد از جمله پيشگيري، درمان، كاهش آسيب‌، حمايت‌هاي اجتماعي و صيانت از آسیب‌دیدگان اعتياد از نقش و اهميت بالايي برخوردارند.


مقام معظم رهبري (مدظله‌العالی) نيز در بند‌هاي ۴ و ۹ سياست‌هاي ابلاغي مبارزه با مواد مخدر، اتخاذ تدابير لازم براي حضور و نقش جدي مردم در مبارزه با اعتياد و همچنين استفاده از پتانسيل‌هاي غیردولتی در تقويت باورهاي ديني مردم را به‌عنوان مهم‌ترین سياست‌ها به‌منظور جلب مشاركت مردم و بهره‌گيري از ظرفيت نهاد‌هاي مدني ابلاغ نموده‌اند.


در همين‌راستا، يكي از مهم‌ترین برنامه‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر، تقويت جايگاه و نقش سازمان‌هاي مردم‌نهاد و تشكل‌هاي مردمي در عرصه‌هاي مختلف مبارزه است و در راستاي شعار «یاریگر هم باشیم» معتقديم كه با توسعه و تقویت مشاركت‌هاي مردمي و با بهره‌گيري از ظرفيت‌های سازمان‌هاي مردم‌نهاد مي‌توانيم در كاهش آسيب‌هاي ناشی از اعتياد در جامعه موفق‌تر عمل کنیم.


بنابراین با شعار «ياريگر هم باشيم»، آغوش خويش را به سوي تمامي سازمان‌هاي مردم‌نهاد، تشكل‌هاي مردمي، گروه‌هاي جهادي، تشكل‌هاي مذهبي، خيرين، كارآفرينان و همه گروه‌ها و نهاد‌هاي مردمي و آحاد جامعه مي‌گشاييم و خالصانه از تمامي گرو‌ه‌ها دعوت مي‌كنيم تا با مشاركت بیش‌ازپیش در طرح «ياريگران زندگي»، ياريگر ما در تمامي عرصه‌هاي مبارزه با پديده‌ شوم اعتياد باشند.


این‌جانب روز ۲۲ مردادماه، روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعي را به مدیران و اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد به‌ویژه سمن‌های حوزه مبارزه با مواد مخدر تبريك عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال براي این عزیزان، موفقيت، پيروزي و سربلندي آرزو می‌نمایم.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۵٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=55765

برچسب ها