استاندار مرکزی گفت: آموزش فني و حرفهاي بهعنوان اشتغال پايدار يكي از موضوعات مهم در توانمندسازي معتادان ميباشد كه بايد بهصورت جدي به آن پرداخته شود زیرا نقش مهمی در درمان و پيشگيري از عود مجدد آنان دارد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی، مهندس آقازاده در پنجمین جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت: فصل تابستان فرصت مناسبي است تا براي كودكان، دانشآموزان و دانشجويان، برنامههای مناسب پيشگيري از اعتیاد و آگاه بخشي اجرا كرد.
وي اظهار كرد: بهزيستي، نيروي انتظامي و شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي در مرداد و شهريور، با برگزاري جلساتی، اقدامات تأثيرگذار در حوزه دانشآموزي و دانشجويي را احصاء و طراحي کنند.
همچنین اکرمی معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مركزي نیز در این جلسه گفت: بايد وضعيت اعتياد در شهرستانها به طور جدی بررسی شوند و از فرمانداران دعوت شود تا در جلسات شورا شركت و گزارش اقدامات انجام شده را ارائه دهند.
وي گفت: در راستاي اقدامات شهرستانها بايد از ظرفيت شهرداريها و دهياريها نيز بهره گرفت تا از آمار معتادان در روستاها كاسته شود.
اكرمي افزود: بيشترين توان بايد در حوزه پيشگيري از مصرف مواد مخدر صرف شود تا فرد به اعتياد مبتلا نشود كه در این صورت درمان سخت و حتي غيرقابل جبران است.
در ادامه؛ احمد ملك حسيني دبير شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گفت: مركز غربالگري معتادان به زودي در استان راهاندازي ميشود و استان مركزي بعد از تهران به عنوان دومين استاني است كه مركز تخصصي غربالگري اعتياد دارد.
وی افزود: معتادان متجاهر بعد از دستگيري توسط تيم درماني به مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ و كلينيكهای MMT ارجاع و در اين مراكز تخصصي مورد مداوا و درمان قرار ميگيرند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی۹۸٫۰۵٫۲۰