شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان و صدا و سمیای مرکز استان تفاهمنامه همکاری را به منظور توليد و پخش ۶۴ برنامه تلویزیونی و ۶۴ برنامه رادیویی با محوريت پيشگيري از اعتياد، اطلاعرسانی و آموزش به اقشار مختلف مردم امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان؛ علی زندی گفت: این تفاهمنامه بهمنظور پيگيري اهداف و برنامههاي فرهنگي، آموزشي و اطلاعرسانی در حوزه پيشگيري از اعتياد، درمان و صیانت از معتادان، مقابله با عرضه مواد مخدر با صدا و سیمای مرکز استان منعقد شد.
کردستانی مدیرکل صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان، آگاهسازی جامعه را وظیفه دینی و شرعی همه اقشار دانست و گفت: صدا و سیما نهایت همکاری را برای آگاهسازی جامعه انجام خواهد داد.
وی همچنین بر بكارگيري از کلیه ظرفيتها در بخشهاي دولتي، خصوصي و توسعه توليدات پر محتوا و بومیسازی برنامههاي راديو و تلويزيوني استاني در چارچوب اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان۹۸٫۰۵٫۱۹