دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: دسترسی نوجوانان و کودکان به مواد مخدر اغلب از طریق خانواده آنهاست، یعنی یکی از اعضای خانواده آنها معتاد است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی؛ احمد ریواده با بیان اینکه در سال گذشته ۸۰ نفر از کودکان مبتلا به اختلال سو مصرف مواد مخدر در این استان شناسایی شدند، افزود: پارسال یک واحد بستری در بیمارستان امام رضا (ع) بجنورد به این کودکان برای انجام عملیاتی همچون سمزدایی اختصاص یافت.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۲۹ مادر معتاد باردار در این استان شناسایی شدند که اغلب این افراد فاقد خانواده هستند .
ریواده اظهار کرد: یک سوم کودکان دچار اختلال سوء مصرف مواد مخدر در این استان بازگشت به مصرف مواد مخدر دارند.
دبیر شورا بیان کرد: مرکز ویژهای برای نگهداری کودکان مبتلا به اختلال مصرف مواد بعد از عملیات سم زدایی وجود ندارد .
ریواده تصریح کرد: بسیاری از این کودکان بلافاصله بعد از پایان دوره سم زدایی مواد مخدر از بدن تحویل خانواده داده میشود اما ممکن است برخی از خانوادهها معتاد باشند و کودک دوباره به چرخه مصرف مواد بازگردد.
وی با بیان اینکه هیچ سامانهای در این استان در رابطه با کودکان دارای اختلال سو مصرف مواد مخدر نیز وجود ندارد که اطلاعاتی در خصوص اینکه این افراد چه کسانی هستند و چه بیماریهایی همراه آنها است را بتواند ارائه کند، اظهار کرد: بیشتر کودکانی که به بیمارستان برای سم زدایی ارجاع میشوند کودکانی هستند که توسط پلیس از پاتوقها دستگیر میشوند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی۹۸٫۰۵٫۱۴