• امروز : دوشنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - محرم - 1447
  • برابر با : Monday - 7 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
7

اعتیاد به مواد مخدر ریشه اصلی مُعضلات اجتماعی است

  • کد خبر : 55455
  • ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰

  دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: اولین کار ما ایجاد حساسیت بین مردم و مسئولین نسبت به مواد مخدر و روانگردان هاست. به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی با بیان این مطلب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ارسنجان که […]

 


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: اولین کار ما ایجاد حساسیت بین مردم و مسئولین نسبت به مواد مخدر و روانگردان هاست.


به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی با بیان این مطلب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ارسنجان که در محل فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: وقتی به جرائم نگاه می کنیم می بینیم که اکثراٌ جرایمی که ما با آن روبرو هستیم بر اثر مصرف مواد مخدر است.


وی افزود: بیشترین طلاق ها بر اثر مصرف مواد مخدر شکل می گیرد. قتل، دزدی، نزاع، کودک آزاری، همسر آزاری و بیشتر جرایمی که ما می بینیم بر اثر مصرف مواد مخدر است که این اتفاقات بسیار بدی را رقم می زند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: از فرماندار درخواست دارم که حساسیت را در بین مسئولین شهرستان افزایش دهد.


ابراهیمی ادامه داد: اولین کار ما ایجاد حساسیت بین مردم و مسئولین نسبت به مواد مخدر و روانگردان هاست. اگر حساسیت ایجاد نکنیم نمی توانیم مشکل را حل کنیم. باید بفهمیم که مواد مخدر یک تهدید بزرگ برای جامعه ماست.


وی به واقعیت تلخ دیگری اشاره و بیان کرد: ما باید جوان سالم داشته باشیم تا مولد باشد و بتواند چرخ اشتغال و صنعت را بچرخاند اما دشمنان، نوجوانان و جوانان ما را هدف قرار داده اند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس چاره کار را تغییر نگاه همه جامعه دانست و گفت: نیاز هست در این زمینه همه با هم تلاش کنیم، ارسنجان برای ماست. بچه های ما در این شهر زندگی می کنند و می بایست همه ادارات بخصوص آموزش و پرورش پیوند بین مدرسه و خانواده را بیشتر کند تا بتوان آسیب ها را شناسایی و رفع کرد.


محمدرضا ابراهیمی، اتخاذ رویکرد متوازن در امر مبارزه با مواد مخدر را مهم برشمرد و افزود: باید پیوندی بین مقابله، پیشگیری، صیانت و درمان ایجاد شود و می بایست کلیه واحدهای تاثیرگذار را پای کار بیاوریم تا بتوان در جنبه نرم افزاری موفقیت حاصل کنیم.


وی خاطر نشان کرد: این مشارکت و نقش آفرینی به عنوان امری پسندیده می تواند موجب تقویت احساس تعلق اجتماعی و تحقق سطح بالاتری از تعامل شود که با تکیه بر قابلیت های انسانی می تواند نقش موثری در روند کاهش آسیب های اجتماعی بویژه معضل مواد مخدر داشته باشد.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: بدون شک می توانیم با اشاعه فرهنگ تعامل و مشارکت عمومی و با استفاده از ظرفیت های بالقوه افراد جامعه خصوصاٌ جوانان بر پدیده شوم مواد مخدر فائق آییم.


در ابتدای این جلسه محمدباقر کاظمی فرماندار و رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ارسنجان حوزه آموزش و پیشگیری را موثر دانست و اظهار داشت: دغدغه و نگرانی ما باید حوزه آموزش و پرورش باشد تا بتوانیم خوب کار بکنیم تا نتیجه مطلوب حاصل شود. اگر تلاش های ما در آینده در حوزه پیشگیری باشد به نتیجه می رسیم.


در ادامه جلسه مدیران و رؤسای عضو به ارایه گزارش عملکرد و پیشنهادات خود در امر مبارزه با مواد مخدر پرداختند.


منبع: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۸٫۰۵٫۱۰

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=55455

برچسب ها