دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد از انعقاد تفاهمنامه همکاری با حوزه علميه خواهران استان در حوزه پیشگیری از اعتیاد پيشگيري خبر داد و گفت: اين تفاهمنامه به منظور حساسسازي جامعه منعقد شده است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویر احمد؛ صبح امروز دبير و كارشناس فرهنگي پيشگيري شورا با مديريت حوزه علميه خواهران استان با هدف ايجاد تعامل موثر در زمينه فعاليتهاي فرهنگي و پيشگيري از اعتیاد ديدار كردند.
سيد ناصر رضايي در اين نشست افزود: در سطح استان تعداد بانوان معتاد بسيار ناچيز است و با توجه به آمارهاي به دست آمده، كمتر از ۵ درصد معتادان استان بانوان هستند، اما بايد خاطر نشان كرد كه همين تعداد نيز براي این استان با ساختار خاص فرهنگی-اجتماعی بسيار زياد بوده و مستلزم برنامهريزي دقيق بهمنظور كاهش آن است.
وی با تأكيد بر نقش مهم بانوان در پيشگيري و كاهش آسيبهاي اجتماعي ابراز داشت: زماني كه بانوان سالم باشند و آگاهي آنها در برابر آسيبهاي اجتماعي بالا باشد قطعا جامعه سالمي خواهیم داشت.
دبير شورا با اشاره به عملكرد خوب حوزه علميه عنوان داشت: با توجه به اينكه تعداد ۱۰۰۰ نفر از بانوان در حوزه علميه مشغول كسب علم و ترويج مسائل ديني هستند؛ بنابراين حساسسازي و آموزش بهينه به حوزه علميه خواهران در كاهش آسيبهاي اجتماعي بسيار موثر است و در همين راستا تفاهمنامهاي فيمابين شورا و حوزه علميه خواهران بهمنظور ارتقاء سطح دانش آنها و بهرهگيري از اين ظرفيت منعقد شده است كه به مدت دو سال قابليت اجرايي دارد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویر احمد۹۸٫۰۵٫۰۹