• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
11

شناسایی بیش از ۷۲۰ نوع ماده مخدر صنعتی در دنیا

  • کد خبر : 55425
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۹

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان گفت: برابر اعلام سازمان ملل بیش از  720 نوع ماده مخدر صنعتی در دنیا شناخته شده و این موضوع بسیار نگران‌کننده است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ علی زندی در دیدار با نماینده ولی فقیه در […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان گفت: برابر اعلام سازمان ملل بیش از  720 نوع ماده مخدر صنعتی در دنیا شناخته شده و این موضوع بسیار نگران‌کننده است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ علی زندی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گفت: موادمخدر و روان‌گردان‌ها از جمله شوك‌ها و بحران‌های عصر حاضر است که از آن به عنوان زلزله خاموش و يكي از ابزارهاي جنگ‌نرم یاد می‌شود.


وی افزود: برابر اعلام سازمان ملل بیش از  720 نوع ماده مخدر صنعتی در دنیا شناخته شده که این موضوع بسیار نگران‌کننده است.


دبیر شورا اظهار داشت: همجواري با كشور افغانستان از يك سو و از سوي ديگر نقش وسيع تهاجم فرهنگي و اجتماعي از سوي دشمنان نظام سبب شده است تا اعتياد به مواد مخدر و روان‌گردان‌ها موضوع بسیار نگران‌کننده در عرصه آسيب‌هاي اجتماعي در سطح كشور باشد. به گونه اي كه اعتياد و مواد مخدر در سال ۱۳۹۴ از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي (مدظله‌العالی) به‌عنوان اولين اولويت در بين پنج آسيب اجتماعي كشور تعيين شده است.


همچنین نمانيده ولي فقيه در استان و امام جمعه زاهدان ضمن تقدير و تشكر از اقدامات دبيرخانه شورا گفت:‌ پدیده مواد مخدر گریبان‌گیر تمام جوامع بشری است و روز به روز شاهد افزایش آمار معتادان در جامعه هستیم.


حجت‌الاسلام و المسلمین محامی افزود: مشخص است که جبهه دشمن با برنامه‌ریزی برای آلوده کردن جوانان و ضربه زدن به کشور پیش می‌رود لذا لازم است برای مقابله با پدیده اعتیاد از ابعاد مختلفی برنامه‌ریزی کنیم که اولویت آن تمرکز بر ایمن‌سازی و سالم‌سازی آحاد مختلف جامعه الخصوص خانواده‌ها می‌باشد و همچنین به موضوعاتی نظیر جلوگیری از ورود و توزیع مواد مخدر در جامعه، آموزش برای پیشگیری و درمان اعتیاد و حمایت‌های اجتماعی بعد از درمان توجه ویژه‌ای شود.


وی بر توانمند کردن نیروهای دخیل در امر مبارزه با مواد مخدر در همه حوزه‌ها به جهت اشراف بر قوانین، مفاهیم فرهنگی و انگیزشی و همچنین تقویت ایمان تاکید کرد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان۹۸٫۰۵٫۰۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=55425

برچسب ها