دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی بر لزوم نظارت دستگاهها بر کمپهای ترک اعتیاد تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي، جلسه ساماندهي مراكز ترك اعتياد استان با حضور كليه مديران كمپها برگزار شد و مسعود خرمنيا دبير شورا در این جلسه، كمپهاي ترك اعتياد را ظرفيتی خوب براي استان عنوان كرد و افزود: ما وظيفه داريم مشكلات شما را بشنويم و در جهت رفع و حل آن اقدامات اساسي را انجام دهيم تا در جهت هموار كردن مسير گامهاي مثبتي برداريم.
وی؛ هدف از برگزاري جلسه را توسعه مشاركت در جهت پذيرش و ترك اعتياد معتادان و اصلاح نابسامانيها عنوان كرد و گفت: نظارت بر عملكرد كمپهاي ترك اعتياد به اين دليل است كه آنان از مسير تعيين شده خارج نشوند.
دبیر شورا تاكيد كرد: كمپهاي ترك اعتياد باید بهصورت فصلي توسط دستگاههاي مسئول مورد بازديد واقع شوند تا از آنان نزديك با مشكلات آنان و روند خدمات ارائه شده به معتادان آشنا شوند و در جهت رفع آنان اقدامات اساسي انجام شدهند.
مديران كمپها نيز در اين جلسه ضمن اعلام مشكلات خود گفتند: در اين راه به كمك و همكاري و مساعدت مسئولان استاني نيازمنديم تا بتوانيم در كاهش اين آسيب اجتماعي قدمهاي مثبتی برداريم.
شايان ذكر است در استان آذربايجان غربي ۲۱ مركز ترك اعتياد وجود دارد كه از اين تعداد يك مركز مربوط كمپ ترك اعتياد زنان و مابقي مربوط به مركز ترك اعتياد مردان مي باشد.
منبع: روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي۹۸٫۰۵٫۰۹