كارگردان و بازيگر سينما و تلويزيون گفت: در خانوادههايى كه ارزش بر روى رفتار است و ورزش و تحصيل، ارزش محسوب ميشوند، كمتر دچار آسيبهاى اجتماعى مىشوند.
مهدي فخيمزاده در گفت وگو با روابط عمومى ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: بايد عدم مصرف مواد مخدر در خانواده به صورت ارزشى درآيد و خانواده سلامت و ورزش را ارزش قرار دهد. به طور مثال اگر در خانوادهاى يكى از اعضا مصرفكننده و يا اطرافيان قبح مواد مخدر را شكسته باشد، فرزند در آينده دست به تجربه مىزند. اين تجربه منجر به اعتياد فرد و همچنين باعث نابودى خانواده ميشود.
وي بيان داشت: اگر به زندانها مراجعه كنيم خواهيم ديد اصل و منشأ اعتياد و آغاز مصرف مواد مخدر در خانواده است به اين معنى كه خانواده مىتواند با ايجاد ارزشهاى ورزشى، اجتماعى و فرهنگى و تشويق فرزند به اين طريق از اعتياد او جلوگيرى كند. همچنين با رفتار درست و عدم قبحشكنى خانواده در مسئله اعتياد گرايش جوانان به سمت مواد مخدر كاهش مىيابد.
اين كارگردان و بازيگر سينما و تلويزيون در ادامه با اشاره به نقش رسانه در پيشگيرى از اعتياد گفت: نشان دادن عاقبت مصرف مواد در فيلمهاى سينمايى اثرى ديگر در مخاطب ندارد و گاهاً رسانهها بايد عوامل پيشگيرى و راهكارهاى پيشگيرى از اعتياد را نشان بدهند.
فخيمزاده با تاكيد بر اهميت ورزش در خانوادهها بيان كرد: در خانوادههايى كه ارزش روى رفتار وجود دارد و ورزش و تحصيل بهصورت ارزش درميآيد كمتر دچار آسيبهاى اجتماعى مىشوند.
وي بيان داشت: فرزند به خودى خود به سمت ورزش گرايش پيدا نمىكند خانواده بايد بسترى را فراهم كند تا فرزندش فضاى مناسبى را براى انجام تفريحات سالم و ورزش داشته باشد.
منبع: روابط عمومى ستاد مبارزه با موادمخدر ۹۸٫۰۵٫۰۷