• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 0
8

تجلیل استاندار سمنان از خانواده شهدا و فعالان عرصه مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 55159
  • ۲۹ تیر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۰

معاون سیاسی امنیتی و انتظامی استاندار سمنان خبر داد: استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان با اهدای لوحی از خانواده معظم شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر و فعالان این عرصه تقدیر کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان؛ حبیب الله خجسته‌پور در مراسم تجلیل از […]


معاون سیاسی امنیتی و انتظامی استاندار سمنان خبر داد: استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان با اهدای لوحی از خانواده معظم شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر و فعالان این عرصه تقدیر کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان؛ حبیب الله خجسته‌پور در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مبارزه با مواد مخدر که در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد، گفت: با اتخاذ رویکردهای اصولی می‌توان از بلای خانمان سوز اعتیاد عبور کرد و معتادان مسیر جدیدی برای زندگی را آغاز کنند.


وی خاطر نشان کرد: افراد بهبود یافته که دیگر مواد مخدر مصرف نمی‌کنند سفیرانی هستند که باید در راستای کاهش اعتیاد در جامعه بکوشند.


معاون استاندار بیان داشت: قاچاقچیان و دشمنان نظام با تبلغیات گسترده در شبکه‌های اجتماعی و دیگر بخش‌ها با ترویج اعتیاد در بین جوانان و نوجوانان در سطح مدارس، دانشگاه‌ها، سربازان ، کارگران و… کانون گرم خانواده‌های ایرانی را نشانه گرفتند لذا دل نگرانی برای کاهش اعتیاد در سطح استان از سوی مسئولان و سازمان‌های مردم نهاد افزایش یابد.


خجسته پور اضافه کرد: موقعیت راهبردی کشور ویژه است چرا که برخی از کشورهای تولید کننده مواد مخدر همسایه ایران هستند.


وی گفت: تغییر سبک زندگی در بین نوجوانان و جوانان نگران کننده است و این رویکرد جدید سطح ارتباط اعضای خانواده را کاهش داده و بسیاری از خانواده‌ها فقط در یک سقف مشترک بدون هیچ حسی در کنار هم هستند و این تعارض و دوگانگی ارزش‌ها به دلیل هجمه‌های فرهنگی در بین نوجوانان و جوانان رو به افزایش است و کاهش سن شیوع مواد مخدر نوعی زنگ خطر است و با اتخاذ تدابیر اصولی برای جلوگیری از تشدید و شیوع اعتیاد این سیل ویرانگر باید اقدام کرد.


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: اعتیاد خسارت‌های قابل توجه اقتصادی، بهداشتی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی به کشور ایجاد کرد و نظام جمهوری اسلامی با تقدیم ۳۹۰۰ شهید و ۱۲۰۰۰ جانباز عزم جدی برای مقابله و مبارزه با عرضه و قاچاق مواد مخدر دارد.


خجسته پور گفت: اقدام‌های پیشگیرانه، درمانی و حمایت‌های اجتماعی از معتادان بهبود یافته در سال‌های گذشته در دستور کار مسئولان قرار گرفته است و برای مبارزه با مواد مخدر باید رویکردهای علمی مورد توجه قرار گیرد.


همچنین محمدحسین همتی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ضمن قدردانی از ارگان‌های نظامی، انتظامی و نهادهای دولتی و غیر دولتی، مراکز آموزشی اعم از دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، موسسات مردم‌نهاد، مراکز درمان اعتیاد، روحانیون، پژوهشگران، هنرمندان و همه کسانی که به نوعی در این راه قدم برداشته‌اند، گفت: کاهش و مهار اعتیاد نیازمند اهتمام بیشتر است و به عقیده کارشناسان امر مبارزه با مواد مخدر، بهترین شیوه مبارزه با مواد مخدر اجتماعی شدن این مبارزه با مشارکت‌ مردم و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها برای کاهش این پدیده شوم می باشد.


وی با بیان اینکه ۸۶۰۰ کیلوگرم مواد مخدر کشف‌شده از نوع صنعتی و سنتی در سال ۹۷ در استان نشان دهنده عزم جدی برای مبارزه با سوداگران مرگ می باشد، گفت: نیروی انتظامی استان سمنان با تلاش و جدیت با قاچاقچیان مواد مخدر برخورد می‌کند و کشف این مقدار مواد گواه این مطلب می باشد .


دبیر شورا با بیان اینکه استعمال مواد مخدر علاوه بر آسیب‌های روحی و روانی در برخی موارد سبب مرگ افراد استعمال کننده نیز می‌شود، گفت: در یک سال گذشته ۳۶ نفر در اثر استعمال مواد مخدر جان خود را از دست داده اند و در ادامه با بیان اینکه اعتیاد مادر تمام آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق ، حاشیه نشینی ، کودک آزاری ، بزهکاری ها و…. است گفت: باید با مبارزه جدی با سوداگران مرگ جامعه را از دست این بیماری نجات داد.


همتی بر ضرورت اطلاع‌رسانی و آموزش درباره آسیب‌های مواد مخدر در جامعه تأکید و خاطرنشان کرد: مواد افیونی نیروی جوان و فعال جامعه را تهدید می‌کند، ازاین‌رو باید با آموزش‌های لازم جامعه، خانواده و به‌ویژه نسل جوان را آگاه کرد که در دام این بلای خانمان‌سوز گرفتار نشوند.


وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای اطلاع‌رسانی و آموزش در جامعه و محیط‌های مختلف گفت: در سال گذشته ۸۳ هزار نفر در محله‌های شهری و روستایی، ۷۵ هزار در محیط‌های آموزشی و ۱۳۹ هزار نفر در محیط‌های کاری در استان تحت پوشش برنامه آموزشی و پیشگیری از اعتیاد قرار گرفته اند و  ۱۲۴ مرکز درمان اعتیاد و کاهش آسیب‌ها با فعالیت ۱۵۰ پزشک و روانشناس دوره دیده در استان سمنان به منظور درمان معتادان  فعال می باشند.


وی به شعار راهبردی سال ۹۸ تحت عنوان یاریگر هم باشیم اشاره کرد و گفت: این برنامه و و سیاست راهبردی ستاد مبارزه با موادمخدر و بالطبع شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر است که با یاری و کمک و مشارکت یکدیگر به عبارتی اقشار مختلف مردم از خانواده گرفته، معلمین آموزش و پرورش و اساتید دانشگاهی ائمه مطبوعات، هنرمندان، ورزشکاران حتی اصناف و رانندگان و عشایری که در دورترین نقاط از شهرها به زندگی و تولید مشغول هستند، بتوانیم از این گذر آسیب‌های اجتماعی بگذریم و این آسیب را به حداقل برسانیم.



منبع:روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان۹۸٫۰۴٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=55159

برچسب ها