• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
2

۱۲۰۰ سازمان غیر دولتی در درمان و بازتوانی معتادان مشارکت دارند

  • کد خبر : 5514
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۸:۲۲

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی در دومین همایش منطقه‌ای شبکه‌سازی سازمان‌های غیردولتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر گفت: ضرورت کمک به معتادان و مقابله با قاچاق موجب تشکیل سمن‌ها شده و نیاز به مبادله اطلاعات و هم‌افزایی برای ارتقای توانمندی‌ها نیز ایجاد شبکه‌سازی را ضروری می‌کند. وی با بیان […]


به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی در دومین همایش منطقه‌ای شبکه‌سازی سازمان‌های غیردولتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر گفت: ضرورت کمک به معتادان و مقابله با قاچاق موجب تشکیل سمن‌ها شده و نیاز به مبادله اطلاعات و هم‌افزایی برای ارتقای توانمندی‌ها نیز ایجاد شبکه‌سازی را ضروری می‌کند.

وی با بیان اینکه برگزاری چنین همایشی پاسخ به یک نیاز منطقه‌ای است که مدتها احساس می‌شده گفت: ایران به عنوان یکی از کشورهای مقدم در امر مبارزه با مواد مخدر و تقبل هزینه‌های مالی سرسام‌آور و همچنین تحمل خسارت‌های جانی جبران‌ناپذیر توانسته بیش از ۸۰ درصد از تمام فعالیت‌های درمان، کاهش آسیب و اقدامات پیشگیرانه را با مشارکت بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد هدایت کند.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: در همین زمینه مشارکت بیش از ۱۲۰۰ سازمان مردم‌نهاد را در امر درمان و بازتوانی معتادان داریم و این سطح از عملکرد به معنی برخورداری از کارنامه موفق برای برگزاری این نشست در شرایط فعلی است.

رحمانی فضلی تصریح کرد: تهران تجربه برگزاری اولین کنفرانس سازمان‌های مردم‌نهاد کشورهای عضو اکو را در سال ۸۹ داشته و در همین نشست هیئت‌های شرکت‌کننده با تأسیس دبیرخانه شبکه و شبکه‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد در سطح منطقه موافقت کردند.

وی گفت: با این اقدام شرایطی فراهم خواهد شد تا سازمان‌های مردم نهاد در کشورهای منطقه در حوزه کاهش تقاضا همکاری‌های بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین همایشی در زمان مناسبی انجام شده گفت: پس از انتخابات اخیر ریاست جمهوری در کشور و تشکیل دولت امید و اعتدال، در این دولت ما اعتقاد داریم که دستیابی به مردم‌سالاری دینی تشکیل، دوام و قوام جامعه مدنی و تحقق توسعه پایدار از طریق مشارکت آحاد مردم به خصوص بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد است.

وی گفت: ما از هر فرصتی برای تقویت NGO ها استفاده می‌کنیم چرا که این سازمان‌ها برخواسته از مردم هستند و با موانعی که مقامات دولتی در ارتباط با مردم با آن مواجه هستند روبه‌رو نبوده بلکه به واسطه همزبانی با مردم سریع و با هزینه کمتر می‌توانند اطلاعات خود را به آنها منتقل کنند.


منبع خبر: فارس ۹۲٫۱۱٫۲۸

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=5514

برچسب ها