سجادی منش مسئول نمایندگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جوین گفت: کارگاه آموزشی مهارت های زندگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد ویژه کارگران این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ سجادی منش در تکمیل این خبر گفت: به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر و در راستای افزایش دانش و مهارت کارگران با آسیبهای اجتماعی و پیامدهای اعتیاد کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد ویژه کارگران با همکاری اداره بهزیستی شهرستان برگزار شد.
در همین راستا دکتر محمدفر از اساتید برجسته این حوزه در محل شرکت پارس فولاد حاضر و مطالبی را در همین خصوص برای حاضرین در این کارگاه آموزشی بیان کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از اعتیاد ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه تربت حیدریه
کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از اعتیاد (مرحله دوم طرح پیام) ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه تربت حیدریه در محل سالن جلسات حوزه ریاست به همت معاونت فرهنگی-دانشجویی و مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی برگزار شد.
در بخش اول صبح کارگاه تسهیل گری ارتباط استاد و دانشجو توسط دکتر مهدی کرمانی استاد جامعه شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این بخش دکتر کرمانی ضمن آموزش استفاده صحیح از مهارت های ارتباطی عنوان کرد که خصوصیات یک استاد است که میتواند موجب تسهیل فرآیند آموزش شده و حتی نقص کتب درسی و کمبود امکانات آموزشی را جبران کند.
در بخش دوم صبح نتایج طرح سیمای زندگی دانشجویان و باورهای هنجاری اعتیاد توسط دکتر حسین باقری مورد بررسی قرار گرفت. طرح سیمای زندگی در دانشگاه تربت حیدریه و سایر دانشگاه های کشور در سال ۱۳۹۶ اجرا شد و در این جلسه نتایج بدست آمده مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه و در نوبت بعدازظهر باورهای هنجاری اعتیاد و ارجاع دانشجویان در معرض خطر به مرکز مشاوره مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در انتهای مراسم و با حضور دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه از مشاوران و مددکار و کارکنان مرکز مشاوره دانشگاه تقدیر شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۸٫۰۴٫۲۶