معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان لرستان از كشف ۵۵ كيلوگرم ترياك در لرستان خبرداد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان و به نقل از پايگاه خبري پليس؛ سرهنگ خدامراد كبكي در تشريح اين خبر گفت : در راستاي مبارزه با قاچاق مواد مخدر ماموران مبارزه با مواد مخدر استان با اقدامات اطلاعاتي از ورود يك محموله موادمخدر به استان مطلع و بررسي موضوع را به صورت ويژه در دستور كار قرار داد ند .
وي با بيان اينكه ماموران مبارزه با مواد مخدر استان موفق شدند يك دستگاه خاور متعلق به سودا گران مرگ را در محور مواصلاتي كوهدشت شناسايي ومتوقف كنند ، افزود : در بازرسي انجام شده از خودرو ۳۵ كيلو و۵۵۰گرم تر ياك كشف شد و يك نفر نيز دستگير شد
سرهنگ كبكي گفت: متهم، مواد مخدر كشف شده را از استان فارس حمل وجهت توزيع در استان همدان بارگيري كرده بود .
اين مقام انتظامي در ادامه عنوان كرد: همچنين در پي اخبار رسيده مبني بر اينكه يك باند ترانزيت مواد مخدر با استفاده از شگردهاي مختلف اقدام به انتقال موادمخدر به استان لرستان ميكنند با اقدام اطلاعاتي عناصر اصلي باند مذكور شناسايي و دستگير شدند.
وي با بيان اينكه با دستگيري راننده و سرنشين خودرو در بازرسي به عمل آمده از خودرو مقدار ۱۹كيلو۷۷۰گرم ترياك كه در داخل بطريهاي نوشابه جاسازي شده بود كشف شد.
معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي لرستان خاطر نشان كرد : در اين دوعمليات موفقيت آميز مقدار ۵۵كيلو و۳۲۰گرم ترياك كشف شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۲٫۱۱٫۲۷