• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 1
9

دانشجویان بزرگترین بازوی آموزشی در تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر هستند

  • کد خبر : 54830
  • ۱۳ تیر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸

سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: دانشجویان به‌عنوان اصلی‌ترین سرمایه اجتماعی و معنوی می‌توانند بزرگترین بازوی آموزشی و اجرایی در امر اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باشند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی، دکتر رضا استادرحیمی در حاشيه بازديد از مركز نگهداري […]

سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: دانشجویان به‌عنوان اصلی‌ترین سرمایه اجتماعی و معنوی می‌توانند بزرگترین بازوی آموزشی و اجرایی در امر اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باشند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی، دکتر رضا استادرحیمی در حاشيه بازديد از مركز نگهداري و درمان ماده ۱۶ و  نشست تخصصی با دانشجویان در خصوص چالش‌های پیشگیری از مواد مخدر در محیط‌های آموزشی و خوابگاه‌ها گفت: خطر اعتیاد در کمین همه خانواده‌هاست لذا صیانت از نسل جوان را وظیفه همگانی و اجتماعی همه اقشار جامعه است.


وی مواد مخدر را زلزله خاموش و بزرگ‌ترین منکر قرن دانست و گفت: امروز مواد مخدر به عنوان ابزاری برای به زانو درآوردن ملت‌ها در برابر مستکبران تبدیل شده است.


سرپرست شورا با بیان اینکه جمهوری اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به بزرگ‌ترین مبارز در برابر گسترش مواد مخدر تبدیل شده است، گفت: شاهد این رخداد تقدیم هزاران شهید و جانباز در راستای مبارزه با مواد مخدر است.


دکتر استاد رحیمی گفت: باید در کنار اقدامات مقابله‌ای، مهندسی مبارزه نرم با مواد مخدر نیز تغییر کند چراکه نیازمند اقدامات تاثیرگذار در راستای کاهش تقاضای مواد مخدر در سطح استان هستیم.


وی نقش مردم را در برهه‌های مهم نظام حیاتی دانست و گفت: باید امروز از نقش مردم در مبارزه با مواد مخدر استفاده کنیم.


سرپرست شورا، مهمترین علل مصرف مواد مخدر را کنجکاوی هدایت نشده، کسب لذت و رفع مشکلات روانی دانست و گفت: مواد مخدر ریشه بسیاری از جرایم و بزهکاری‌هایی همچون سرقت، کودک‌آزاری، طلاق، نزاع و خشونت است و در این بین دانشجویان به عنوان اصلی‌ترین سرمایه اجتماعی و معنوی می‌توانند بزرگترین بازوی آموزشی و اجرایی در امر اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باشند.


استادرحیمی گفت: راهبرد اصلی ما در پیشگیری و مقابله را هوشمندسازی و اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر است.


وی همچنین بر ترویج فرهنگ سلامت از طریق تقویت فعالیت‌های جایگزین به ویژه برنامه‌های ورزشی، هنری، اردوهای تفریحی برای غنی‌سازی اوقات فراغت گروه‌های سنی و بسط و گسترش روحیه نشاط و شادابی و امیدواری در جامعه، تقویت کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی برای انجام برنامه‌های موثر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مواد مخدر، برگزاری نمایشگاه و مسابقات و جشنواره‌های هنری مختلف اعم از سرود، عکس، فیلم، مقاله‌نویسی، کتاب‌خوانی، روزنامه‌دیواری، تئاتر، نقاشی و کاریکاتور به مناسبت‌های مختلف و برپایی همایش‌های علمی و دانشجویی و نیز توجه جدی به وضعیت ‌خوابگاه‌های داشجویی تاکید کرد.


برگزاری همایش جمعيت احياي انساني  كنگره ۶۰
همایش جمعيت احياي انساني كنگره ۶۰ در استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر استادرحیمی سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد. در این همایش حضور اعضای جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ شور و حال خاصی را به این همایش افزوده بود. سفیدپوشانی که نمایانگر درمان قطعی اعتیاد بودند و با حضورشان در این همایش توانستند پیام درمان اعتیاد در کنگره ۶۰ را به گوش دیگرNGO ها برسانند.


سرپرست شورا در این همایش گفت: ایمان به خود و توكل به پروردگار دو عامل مهم و تاثیرگذار در رهایی از دام اعتیاد است كه اين كنگره به خوبي در هر دو اين موارد عمل كرده است.


وی افزود: بنیان کنگره ۶۰ که بر مبنای عدالت، معرفت و عمل سالم است راهی را به لطف خداوند نمایان کرده و گوهری به دست آورده و این تکامل را به دیگران هم بخشیده است و اهداف این کنگره  بسیار والا و متعالی است.


گفتنی است؛ این همایش فرصتی شد تا دکتر استادرحیمی سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و رئیس نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی و نیز بقیه مقامات با متد درمانی کنگره ۶۰ آشنا شوند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۸٫۰۴٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=54830

برچسب ها