• امروز : یکشنبه - ۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 29 June - 2025
کل پست ها: 73970اخبار امروز : 14
8

هویت زدایی هدف اصلی استکبار در ترویج مواد مخدر است

  • کد خبر : 54752
  • ۱۱ تیر ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان در برنامه تلویزیونی شبهای پر ستاره، هویت زدایی را هدف اصلی استکبار در ترویج مواد مخدر عنوان کرد.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ علی زندی گفت: اعتیاد به مواد مخدر سلامت خانواده و جامعه را تهدید می‌کند […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان در برنامه تلویزیونی شبهای پر ستاره، هویت زدایی را هدف اصلی استکبار در ترویج مواد مخدر عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان؛ علی زندی گفت: اعتیاد به مواد مخدر سلامت خانواده و جامعه را تهدید می‌کند و به دلیل نداشتن آگاهی والدین از موضوعات مربوط به اعتیاد والدین زمانی متوجه می‌شوند که بهترین افراد خانواده آلوده شده‌اند لذا باید حساسیت مردم جهت ریشه کن کردن این بلای خانمانسوز بیشتر شود .
وی افزود: بیش از ۵۵ درصد از طلاق‌ها، ۳۰ درصد از کودک‌آزاری‌ها، ۲۵ درصد از قتل‌های عمد، ۲۳ درصد از نزاع‌ها، ۲۰ درصد از جرایم منکراتی و ۱۰ درصد از جرایم مالی زاییده پدیده شوم اعتیاد است .
دبیر شورا ضمن تشریح برنامه‌های سالروز جهانی در این برنامه گفت: امحاء ۶۰ تن انواع مواد مخدر، تقدیر از خانواده معظم شهیدان و جانبازان عرصه مبارزه، تقدیر از فعالان برتر، برپایی نمایشگاه‌های ثابت و سیار پیشگیری از اعتیاد، همایش پیاده‌روی خانوادگی، کوهنوردی برای نوجوانان و جوانان، اجرای تئاتر خیابانی توسط هنرمندان، بازدید از نمایشگاه دائمی و برگزاری همایش‌های متعدد شهرستانی، برگزاری کارگاه‌های پیشگیری از اعتیاد، جهت آگاهسازی خانواده‌ها و سخنرانی فرمانداران قبل از خطبه های نماز جمعه از مهم‌ترین برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر بود.
افتتاح خانه بهداشت کارگری در اداره کل زندان
دبیر شورا همچنین خبر داد که در سلسله برنامه‌های ویژه سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر خانه بهداشت کارگری در اداره کل زندان افتتاح شد.
وی هدف از افتتاح این خانه بهداشت را اجرای برنامه‌های طرح کاج و افزایش دانش، نگرش و مهارت کارفرمایان، کارگران و متولیان استقرار در اصول و فنون پیشگیری از اعتیاد در محیط کار، افزایش تعداد کارگران معتاد تحت مراقبت خدمات ترک اعتیاد، افزایش تعداد افراد در معرض خطر مصرف مواد مخدر عنوان کرد .

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر ۹۸٫۰۴٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=54752

برچسب ها