سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: دستگاههاي مقابلهاي در شهرستان مُهر بايد همچون سَدي دفاعي در مقابل ورود مواد مخدر عمل كند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهيمي كه بهمنظور ارزيابي عملكرد و همچنين بررسي مسائل و مشكلات و ارايه راهكار در جلسه شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستان مُهر شركت كرده بود، با تاكيد بر ورود جديتر دستگاههاي ذيربط به امر مبارزه با مواد مخدر، بيان داشت: ما در اين زمينه به وحدت رويه و نگاهي فراتر از نگاه سازماني نياز داريم و ميبايست در مقابله با عرضه مواد مخدر تلاش جدي صورت گيرد.
وي در اين جلسه به موقعيت جغرافيايي شهرستان مُهر به عنوان دروازه ورود صنعت فارس به خلیج فارس و هممرزي با استانهاي بوشهر و هرمزگان اشاره كرد و گفت: مسير ترانزيت مواد مخدر تغيير يافته بهطوريكه در گذشته مواد مخدر از مسير و راه خشكي وارد كشور ميشد ليكن در سالهاي اخير مسير ترانزيت عوض شده و مواد مخدر از طريق دريا به كشور ورود پيدا ميكند به عبارت ديگر مواد مخدر از راه دريا به استان هرمزگان وارد ميشود و از راههاي جديدالاحداث به استانهاي فارس و بوشهر و از اين طريق در كشور توزيع ميشود، كه در اين ميان دستگاههاي مقابلهاي در شهرستان مُهر ميبايست تلاش و جديت بيشتري در امر مبارزه با مواد مخدر داشته باشند و به عنوان سدي دفاعي عمل كنند.
سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي استان در ادامه بر اين موضوع نيز تاكيد كرد: مبارزه با مواد مخدر در حوزه مقابله وظيفه يك دستگاه نيست بلكه پديده شوم مواد مخدر و اعتياد چند وجهي است و اين امر تلاش و همكاري همه جانبه دستگاههاي مقابلهاي را ميطلبد و بايد با تغيير رويكرد كنوني به سمت عملياتيتر شدن و كاراييتر شدن حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر اقدام كرد.
ابراهيمي اضافه كرد: در راستاي اقدامات مقابلهاي بايد برنامههاي هدفمند را مدنظر داشت تا با افزايش مشاركت اطلاعاتي، تجهيز گلوگاهها و پاسگاهها و تقويت استحكامات اهداف مورد نظر تحقق يابد.
وي در ادامه با بیان اینکه شوراهاي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستانها در امر مبارزه با مواد مخدر نقش اساسی دارند، گفت: انتظار این است که شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستان فعالیت خود را افزایش دهد و با ایجاد یک مدیریت تعاملی و برنامهریزی صحيح و با همكاري دستگاههاي ذيربط از فرصتها استفاده كند که بهترین فرصت برای ما، استفاده از ظرفیت مردم و نهادهای اجتماعی است.
ابراهيمي در پايان گفت: بايد از نقش نهادهاي همچون خانواده، نهادهاي مردمي و مساجد استفاده كرد و تمامي ظرفيتها را براي مبارزه با مواد مخدر به كار گرفت و اين نهادها را با آسيبهاي اجتماعي آشنا كرد چرا كه اگر اين نهادها در مسائل اجتماعي ورود نكنند در اين امر به موفقيت نميرسيم.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۲٫۱۱٫۲۶