همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر، جشنواره اجتماعی و نمايشگاه پیشگیری از اعتیاد با عنوان «نه به اعتیاد» در پارک آزادگان شهر یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یزد؛ سید مصطفی کرباسی دبير شورا در این رابطه گفت: این جشنواره به مناسبت گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر و تحت عنوان «نه به اعتیاد» و با شعار «یاریگر هم باشیم» با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری و تعدادی از سازمانهای مردم نهاد فعال در امر مبارزه با اعتیاد به همراه نمایشگاهی از محصولات فرهنگی و توانمندیهای بهبودیافتگان از چهارم تیرماه به مدت ۴ شب از ساعت ۱۸ الی ۲۲ در محل پارک آزادگان یزد برگزار شد.
وی آسیب اجتماعی اعتیاد را خطری جدی در جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: امروز معضل اعتیاد اولویت اول مسائل اجتماعی در کشور است که بسیاری از افراد و خانوادهها را درگیر کرده و ما باید تمام تلاشمان را جهت ایمنسازی نوجوانان و جوانان و پیشگیری از آن داشته باشیم.
دبیر شورا خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره آگاهیبخشی، ترویج و فرهنگسازی و توجه به مسئولیت اجتماعی جهت آحاد مردم، خیرین، سازمانهای مردمنهاد و حوزه صنعت و معدن بهمنظور ارتقاء مشارکت اجتماعی در راستای تحقق اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر میباشد.
نشستهای آموزشی طعم زندگی محلات در مساجد یزد برگزار میشود
به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر و گرامیداشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر و با هدف آموزش مردم محلات در راستای مصونسازی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، نشست آموزشی با عنوان طعم زندگی محلات در مساجد منتخب شهر یزد به مدت یک هفته هر شب بعد از نماز مغرب و عشا برگزار میشود.
مهدی بابایی کارشناس ارشد مشاور خانواده و مدیر تشکل غیردولتی موفقیت زارچ در نشست آموزشی که در مسجد موسی بن جعفر محله آزاد شهر یزد برگزار شد، با تاكيد بر اهميت نقش خانواده در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي اظهار داشت:خانواده به عنوان يك جامعه كوچك است چراكه خانواده عنصر كوچكي از جامعه است كه ريشه و منشا تمام رويدادهاي آينده است بر اين اساس جريان هاي مهمي كه در خانواده وجود دارد ازجمله شيوه هاي رفتاري و ارتباطي كه والدين با فرزندان خود دارند به خصوص نوع رفتار والدين ،چگونگي زندگي آينده فرزندان را رقم مي زند.
وی تصریح کرد:كاهش تنبيه در خانواده، احترام و عزت نفس قائل شدن براي فرزندان ، آگاهي از ويژگي هاي شخصيتي فرزندان در سنين مختلف و به كارگيري مهارتهاي صحيح ارتباطي در برخورد مناسب با آنها و نيز بهبود ارتباطات والدين با يكديگر در حضور فرزندان امكان ابتلاء به اعتياد و ساير آسيب هاي اجتماعي را كاهش مي دهد.
اين کارشناس ارشد مشاور خانواده با بيان اينكه شيوه هاي فرزند پروري نقش مهمي در سلامت رواني كودكان دارد افزود: پژوهش ها نشان داده است كه فرزند پروري يك عامل محافظ قدرتمند است ، خانواده ها مي توانند با تامين نيازهاي اساسي ،ايجاد فضاي امن خانوادگي ، قانون گزاري مناسب و نظارت صحيح بر زندگي فرزندانشان آنها را از بسياري رفتارهاي مشكل ساز و پرخطر از جمله مصرف مواد و بزهكاري دور نگه دارند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یزد۹۸٫۰۴٫۱۰