دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان، مراکز سرپناه شبانه را عاملی موثر در کاهش آسیبهای اجتماعی خواند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، رحمان حریری که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در مرکز سرپناه شبانه (شلتر) حضور یافت، گفت: مراکز سرپناه شبانه معتادین متجاهر باید در مکانهایی تعبیه گردند که به راحتی در دسترس باشند و فرد معتاد شب را در بیرون سپری ننماید این مهم از سرقت های و دیگر آسیب های اجتماعی در سطح جامعه خواهد کاست.
وی افزود: شلتر یا همان سرپناه شبانه معتادین از مراکز بسیار با اهمیت می باشند و اگر بتوان به نحوی با معتادین در این مراکز برخورد گردد که احساس امنیت و آسایش نمایند می توان این افراد در مسیر درمان و بهبودی قرار داد.
دبیر شورا با اهداء لوحی به مدیر مرکز سرپناه شبانه (شلتر) از زحمات و فعالیت های او تقدیر و ابراز امیدواری کرد که بتوانیم با توجه به عملکرد خوب این مرکز شاهد کاهش آسیب در سطح شهر باشیم.
حریری در خاتمه این دیدار اقدامات شورای هماهنگی در جانمایی مکان شلتر و پیگیری های که منجر به خروجی مثبت و ادامه فعالیت مرکز شده ارائه دادند.
شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر، مقام ارزشمندی نزد پروردگار دارند
به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر جمعی از مدیران استانی در منزل مادر شهید ساسان سامانی حضور یافتند و با اهداء لوحی از مادر شهید تقدیر و تشکر شد.
حریری در این دیدار ضمن آرزوی طول عمر با عزت برای مادر شهید عنوان نمود: هرکس بتواند نفسی را نجات دهد جامعه ای را از بلا در امان نگاه داشته است و قطعا شهید والا مقام ساسان سامانی با اهداء جان خود یک ملت را از بسیاری از بلا ها در امان نگاه داشته است.
دبیر شورا به جایگاه شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر در کل جهان خبر داد و اعلام نمود: شهدا نه تنها در ایران بلکه در تمامی جهان از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار هستند.
نشاط اجتماعی عاملی مهم در پیشگیری از اعتیاد
رحمان حریری در اختتامیه جنگ شادی و نمایشگاه حمایت از تولیدات خانواده های آسیب دیده ، بهبود یافتگان، سازمان های مردم نهاد و ادارات عضو کمیته فرهنگی پیشگیری که با حمایت دبیرخانه شورا به مدت ده شبانه روز در یکی از پارک های آلوده سطح شهر سنندج دایر بود حضور یافت و عنوان کرد: دو مسئله در اینجا بسیار حائز اهمیت است ابتدا جنگ شادی و دیگری برپایی نمایشگاه حمایت از بهبود یافتگان که هرکدام به نحوی نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی دارند.
وی افزود: برگزاری این برنامه به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر بوده و توسط سازمان های مردم نهاد و با حمایت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته و امیدواریم بتوانیم در دیگر پارک های سطح استان نیز شاهد چنین برنامه هایی باشیم.
دبیر شورا گفت: برگزاری چنین برنامه هایی مستلزم زمان و هزینه های زیادی است اما با توجه به اینکه سازمان های مردم نهاد از پتانسیل و ظرفیت های بسیار مناسب استان هستند میتوان با کم ترین هزینه و با حمایت نهاد های مردمی شاهدبرگزاری چنین برنامه هایی باشیم.
حریری خاطر نشان کرد: اجرای تئاتر خیابانی، موسیقی، شب شعر، مسابقات با محتوای پیشگیری از اعتیاد، سخنرانی علمی کارشناسان مسلط حوزه مبارزه با مواد مخدر، نمایشگاه و دیگر برنامه های از مزیت های این اقدام ارزشمند بوده و به همین علت مورد استقبال چشمگیر قرار گرفت.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان۹۸٫۰۴٫۰۵