سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان تصریح کرد: مواد مخدر از مصادیق جنگ نرم دشمن است که مراکز حیات فرهنگی و فکری و به ویژه خانواده ها را در خطر انداخته است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اصفهان؛ رسول خرمیان در همایش چهار هزار نفری سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر در پردیس هنر اصفهان، افزود: زنانه شدن اعتیاد، کاهش سن اعتیاد، ترویج مواد نوین و تبلیغات فریبنده سوداگران مواد مخدر از جمله آسیبهای جدید موادمخدر است.
وی ادامه داد: مواد مخدر قوه محرکه و نیروی مولد جامعه را تحت تأثیر قرارداده است تا با تضعیف ریشه فرهنگی و دینی افرادی را که میتوانند چرخه تولید جامعه را به حرکت درآورند، به انحراف کشاند.
سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان اظهارداشت: در زمان حاضر تعداد ۲ میلیون ۸۰۰ نفر در کشور و قریب ۱۰۰ هزار نفر در استان اصفهان مبتلا به اعتیاد هستند و اگر نیروهای درگیر در مقابله با ابن بلیه محاسبه شود مشخص میشود چه میزان از توان جامعه درگیر این مساله است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی از ابتدا عزم خود را برای مقابله با این پدیده شوم جزم کرده است و با ایجاد مراکز قضائی، بهره گیری از ظرفیتهای انتظامی و دانشگاهی به دنبال پیشگیری و مقابله با آن است.
وی تصریح کرد: احداث ۲ هزار کیلومتر موانع الکترونیک و فیزیکی در مرزها، تشکیل یگان متخصص پلیس در خصوص مبارزه با مواد مخدر از جمله اقدامات جمهوری اسلامی در مقابله با این پدیده بود که به کشف بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن انواع مواد مخدر منجر شده است.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی در مبارزه با این مواد بیش از چهار هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز تقدیم کرده است و بیش از ۱۰ هزار مرکز درمان و کاهش آسیب در کشور که ۶۰۰ مرکز آن در اصفهان در این خصوص راه اندازی شد و برای ارتقای سطح دانش آموزان و والدین آنها، دانشجویان، کارگران و کارمندان اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی در مراکز آموزشی، دانشگاهی، کارگاهی و اداری کرده است.
خرمیان بیان کرد: بهره گیری از ظرفیتهای سمنها و اجتماعی نمودن مبارزه، انجام تحقیقات و باز بینی در آنها، تدوین سند جامع مبارزه با مواد مخدر با رویکرد اجتماعی با بهره گیری از رهنمودهای رهبری، رهیافتهای بین المللی و توان نخبگان و صاحب نظران در این عرصه بر اساس آخرین تحقیق مؤلفههای مهم از جمله برنامههای دیگر جمهوری اسلامی ایران در مقابله با این پدیده شوم بوده است.
وی اضافه کرد: نظام آشفته خانواده، عدم توجه به تفریحات سالم، بیکاری و نبود شغل، جامعه پذیری غلط و حس کنجکاوی از مهمترین عوامل این مساله است.
شایان ذکر است در پایان همایش از خانواده محترم و معزز شهدا و جانبازان عرصه مبارزه با مواد مخدر و دست اندرکاران این حوزه با حضور مسئولین استانی تقدیر به عمل آمد.
همایش سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر به همت شهرداری منطقه ۶ اصفهان، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ همراه با برنامههای شاد و متنوع فرهنگی و هنری در پردیس هنر اصفهان برگزار شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اصفهان۹۸٫۰۴٫۰۵