سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در نشست خبری به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر با اصحاب رسانه مشکلات اجتماعی را حاصل از اعتیاد در جامعه خواند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان، دکتر میرزاد در نشست خبری که به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر با اصحاب رسانه برگزار شد، بیشترین مشکلات اجتماعی را حاصل از اعتیاد در جامعه خواند و گفت: اعتیاد در جامعه باعث از بین رفتن بنیان خانواده میشود و اثرات جبران ناپذیری در خانواده و جامعه از خود به جای میگذارد.
وی افزود: استان هرمزگان به دلیل موقعیت خاص خود محل بارانداز و تردد قاچاقچیان مواد مخدر شده است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان ادامه داد: ضعف قانون در برخورد با فروشندگان مواد مخدر و معتادان باعث افزایش مصرف این ماده در بین جوانان شده است و یکی از دغدغه های استان هرمزگان در فصل زمستان ورود معتادان از سایر استانها به هرمزگان است که باعث عدیده مشکلاتی از جمله آلودگی محیط میشود.
میرزاد بیان داشت: کمک خیرین در خصوص احداث مراکز مهارتآموزی و اشتغال معتادانی که ترک کردهاند میتواند بسیار اثر بخش باشد و همچنین به منظور اشتغال این افراد بنگاههای اقتصادی باید تعدادی از استخدامیهای خود را به افرادی که ترک کردهاند، اختصاص دهند.
وی افزود: اصحاب رسانه نقش بسزایی در بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و کنترل آسیب های اجتماعی دارند.
همچین دبیر شورا ضمن گرامی داشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر گفت: سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر فرصت مناسبی برای بازنگری در برنامه ها و اقدامات انجام شده در این حوزه و نیز پیدا کردن راهکارهای اثر بخش در پیکار بی امان با این معضل بزرگ اجتماعی می باشد.
وی افزود: در این خصوص اصحاب رسانه نقش بسزایی در اجتماعی نمودن امر مبارزه با مواد مخدردر جامعه می تواند ایفا کنند.
فرهادی نیا ضمن قدردانی از دستگاه های مقابله ای در استان گفت: به حول قوی الهی در سالجاری با تعاملی که بین دستگاه های امنیتی انتظامی و اطلاعاتی بعمل آمده حوزه دریا را برای قاچاقچیان مواد مخدر ناامن می نماییم.
وی همچنین با حضور در شورای اداری استان گفت: مدیران دستگاه های اجرایی بايد مشارکت بيشتري در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی که سر منشاء اصلی آن اعتیاد می باشد داشته باشند اگر این روند ادامه یابد استان دچار مشکلاتی از جمله افزایش طلاق، خودکشی، درگیری و دیگر آسیب های اجتماعی میشود که کنترل آن کار سختی و اثرات جبران ناپذیری از خود به جای می گذارد.
وی افزود: معضل اعتیاد یک تهدید بزرگ برای جامعه می باشد که یک نهاد و یا سازمان به تنهایی نمیتواند در کنترل و کاهش آن اقدام کند.
دبیر شورا ضمن گزارشی از عملکرد حوزه مقابله در استان گفت: در حوزه مقابله و مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر از سوی دستگاه های امنیتی و انتظامی واطلاعاتی در استان اقدامات قابل توجه های صورت پذیرفته که در سه ماهه سالجاری منجر به کشف بیش از ۲۰ تن انواع مواد مخدر شده است.
وی گفت: دستگاه های اجرایی باید در کنار هم و به صورت یکپارچه و هماهنگ برای اجتماعی کردن امر مبارزه بامواد مخدر و بهره گیری از تمامی ظرفیت ها و توانمندی ها برای دستیابی به جامعه ای سالم و عاری از هرگونه اعتیاد به مواد مخدر تلاش کنند.
فرهادي نيا اظهار کرد: راهبرد دراز مدت ما پيشگيري و اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر و راهبرد كوتاه مدت ساماندهي معتادان متجاهر است که با تشكيل قرارگاه مشترك مسير قاچاق مواد مخدر در دريا براي قاچاقچيان ناامن خواهد شد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان۹۸٫۰۴٫۰۵