دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان بر کنترل آسیبهای اجتماعی در محلات حاشیه استاد تاکید کرد.
به گزارش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، رحمان حریری در نشست هماندیشی که با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان (مرکز مطالعات راهبردی)، معتمدین، خیرین و روسای انجمن اولیای مدارس و به همت انجمن پیشگیری از اعتیاد و ایدز نوای باران به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه حاشیه شهرها جزء مناطق کم تر برخوردار محسوب میشود اما از لحاظ گسترش آسیبهای اجتماعی بیشترین سهم را شامل میشوند.
وی افزود: ظرفیت نهادها و سازمانهای مردمی در این عرصه میتوانند بسیار ارزشمند و با اهمیت باشد و همین جلسهای که توسط انجمن نوای باران با حضور چنین افراد با نفوذی در منطقه آسیب پذیر نایسر با چنین سطحی برگزار شود، نشان میدهد که نهادهای مردمی مهمترین عامل در پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی میباشند.
دبیر شورا عنوان کرد: شورای هماهنگی این آمادگی را دارد در حوزه تخصصی خود با تمامی توان و با استفاده از ظرفیت ادارات استان در راستای پیشگیری و کاهش معضلات اجتماعی اقدام نماید.
حریری خاطر نشان کرد: در این جلسه تمامی روسای انجمن اولیای مدارس حضور دارند و این درخواست را دارم که برگزاری چنین جلساتی تداوم داشته و هربار با دستور کاری با راه حل های کاربردی برگزار شود.
وی در خاتمه گفت: جا دارد از مدیران سازمانهای مردم نهاد نوای باران کمال تقدیر و تشکر را داشته باشم و امیدوارم ادارات مربوطه پای کار بیایند و چنین مرکز ارزشمندی را حمایت نمایند.
همچنین فریده فرجی کارشناس درمان و حمایت های اجتماعی شورای کردستان در جلسهای که به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، خاطر نشان کرد: به عنوان یک نفر که در سیستم اعتیاد استان در حال فعالیت هستم هفته مبارزه با مواد مخدر را خدمت جامعه کارگری استان تبریک گفته و آرزو دارم در آینده شاهد جامعهای پاک عاری از هرگونه اعتیاد و معضلات اجتماعی باشیم.
وی افزود: این هفته اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اقدام به تشکیل کارگروه کارگری نموده است و این میتواند فرصتی بسیار مناسب برای ابلاغ پیام سلامتی و دوری از اعتیاد برای کارگران کارخانه ها و کارگاه های تولیدی استان باشد.
فرجی اظهار کرد: کارفرمایان به دنبال افزایش و تولید و سود بیشتر هستند و باید اولین فاکتوری که در نظر گرفته شود سلامت جسمی و روحی کارگران باشد زیرا اگر سلامت آنها به خطر افتد قطعا در امر تولید خلل ایجاد خواهد شد.
کارشناس درمان و حمایت های اجتماعی شورا گفت: چند نمونه از برنامه های مهم که توسط اداره کار برگزار خواهد شد شامل برگزاری همایش بزرگ خانواده کارآفرینان و کارگران واحدهای تولیدی استان، برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی، درج شعارهای پیشگیانه در سربرگ مکاتبات اداری، فضا سازی محیطی از طریق بنر و …، تشکیل کمپین نه به اعتیاد در شهرک های صنعتی و بسیاری دیگر از موارد است.
منبع: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان۹۸٫۰۴٫۰۵