• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
11

زنجیره انسانی”نه به اعتیاد” در پارک ائل گولی تبریز تشکیل شد

  • کد خبر : 54611
  • ۰۵ تیر ۱۳۹۸ - ۶:۵۳

زنجیره انسانی با شعار “نه به اعتیاد” از سوی اعضای جوانان جمعیت هلال احمر در پارک ائل گولی تبریز تشکیل شد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان شرقی؛ جوانان هلال احمر در اجرای طرح سراسری نه به اعتیاد با هدف تکریم ارزش‌های بشر دوستانه و حمایت از سلامت و زندگی […]


زنجیره انسانی با شعار “نه به اعتیاد” از سوی اعضای جوانان جمعیت هلال احمر در پارک ائل گولی تبریز تشکیل شد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان شرقی؛ جوانان هلال احمر در اجرای طرح سراسری نه به اعتیاد با هدف تکریم ارزش‌های بشر دوستانه و حمایت از سلامت و زندگی انسان‌ها ضمن اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در قالب برپایی زنجیره‌های انسانی، برگزاری نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی و توزیع اقلام فرهنگی با رویکرد پیشگیرانه با شعار “یاری‌گر هم باشیم” به مبارزه با این بلای خانمان سوز رفتند.


بمناسبت ۲۶ ژوئن روز جهانی مبارزه با مواد مخدر و به منظور آگاه‌سازی عموم شهروندان در راستای سالم‌سازی جامعه از ناهنجاری‌های ناشی از اعتیاد به مواد مخدر، تعداد کثیری از اعضای جوان هلال احمر استان آذربایجان شرقی و استقبال کم‌نظیر شهروندان بافرهنگ استان با تشکیل زنجیره انسانی در محوطه استخر پارک ائل‌گولی تبریز انزجار و نفرت خود را ازبلای خانمان سوز مواد مخدر ابراز کردند.


دکتر رضا استادرحیمی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی در این مراسم گفت: امروز اعضای جوانان جمعیت هلال احمر با تشکیل زنجیره انسانی با شعار “نه به اعتیاد” درصدد فرهنگ سازی و بسط دادن آن به عموم جوانان و احاد مردم هستند.


وی افزود: توسعه و پیشرفت کشور مستلزم فراهم کردن زمینه مشارکت خلاق، واقعی و سازمان یافته مردم است. مردم به عنوان سرمایه اصلی توسعه برای مشارکت در دستیابی کشور به این مهم باید از نظر روحی و جسمی سلامت باشند. از این رو، اعتیاد به مواد مخدر با توجه به اینکه سلامت بخشی از سرمایه انسانی کشور را از بین می برد، به عنوان مانع توسعه به شمار می‌رود و ضروری است برای رفع آن برنامه مشخصی در چارچوب مفاد برنامه‌های توسعه کشور تدوین تا در تحقق اهداف توسعه تسریع شود.


دکتر رضا استادرحیمی با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از سوء مصرف آن نباید تنها وظیفه برای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تلقی شود لذا  هر کسی که احساس خطر می‌کند، باید به همان میزان در بحث پیشگیری قدم بردارد.


دبیر شورا گفت: سازمان‌های مردم نهاد و فعال در امر اجرای برنامه های مبارزه با مواد مخدر به طور قابل توجهی گسترش یافته‌اند و نقش آفرینی مهمی در این ارتباط دارند. رویکرد ستاد ، استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالقوه و بالفعل این سازمان‌ها و گروه‌های فعال مردمی است. این سازمان‌ها به عنوان عوامل اجرایی و عملیاتی دولت می‌توانند کمک بزرگی به اجرای راهبردها و سیاست های برنامه‌های اجرایی مبارزه با مواد مخدر باشند.


وی در ادامه افزود: بسیاری از ناهنجاری‌ها و مشکلات اجتماعی با تقویت احساس مسئولیت همگانی و فراهم کردن زمینه مشارکت مردم در سریع‌ترین زمان ممکن رفع خواهد شد.


دکتر استادرحیمی در پایان سخنان خود تصریح کرد: امید است با گسترش و توسعه مشارکت سازمان‌های مردم نهاد، برنامه‌ها و فعالیت‌های پیش‌بینی شده در اسناد قانونی مبارزه با مواد مخدر با انسجام و کیفیت مناسب‌تری تحقق یابد.


اعضای هلال احمر، اعضای کانون دانش‌آموزی و عموم شهروندان ضمن مشارکت در این طرح  از عواقب و مضرات اعتیاد و چگونگی مبارزه با آن، آگاهی یافتند و در نهایت با اجرای سرود و مسابقه نقاشی با موضوعات اعتیاد و مواد مخدر به کار خود خاتمه دادند.


برگزاری همایش پیشگیری ازمواد مخدردر شهرستان هشترود
دکتر رضا استادرحیمی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی در هشترود گفت: بهورزان دهیاران نقش مهم و موثری در مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در سطح روستا‌ها دارند.


وی نسبت به پایین آمدن سن مصرف کنندگان مواد مخدر در جامعه هشدار داد و گفت: متاسفانه اکثر مدارس آلوده‌تر ازبیرون به مواد مخدر هستند.


دکتر استادرحیمی افزود: هم اکنون ۶۰۰ نفر در ماده ۱۶ تبریز بین سنین ۱۶ تا ۴۰ سال نگهداری می‌شوند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی از کشف ۲ هزار و ۷۹۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سال ۹۷ در استان خبر داد و عنوان کرد: در این مدت ۲۳ هزار و ۱۹۱ نفر دستگیر شده و ۹۳ نفر نیز بر اثر سوء مصرف مواد جان خود را از دست داده‌اند.


دکتر استادرحیمی از فعالیت ۲۷۸ مرکز درمانی در استان برای درمان و بازپروری معتادان، خبر داد و گفت: ۷۹ هزار و ۶۷۰ نفر در سال ۹۷ در این مراکز پذیرش شده‌اند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان شرقی۹۸٫۰۴٫۰۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=54611

برچسب ها