استاندار هرمزگان با اشاره به خطرات ناشی از اعتیاد به مصرف مواد مخدر و روان گردان ها، گفت: تهدیدهای ناشی از مواد مخدر، پیشرفت و سعادت جامعه بشری در ابعاد مختلف را با خطر مواجه کرده است.
به گزارش ایرنا، فریدون همتی روز یکشنبه با صدور پیامی به مناسبت روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر، اظهار داشت: در دنیای امروز اعتیاد به مصرف مواد مخدر یکی از مهمترین بحران ها محسوب می شود.
وی بیان داشت: افزایش گوناگونی مواد مخدر صنعتی، استفاده بیشتر از مواد شیمیایی در تولید مواد مخدر جدید و روانگردان ها، طول عمر کوتاه و مرگ های سریع و کاهش سن مصرف از جمله مشکلاتی بوده که در نتیجه تولید، فروش و مصرف مواد مخدر گریبانگیر جامعه بشری شده است.
وی با اشاره به تلاش های ایران اسلامی در مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، افزود: کشور ما در این راه بیش از ۱۸۰۰ شهید و بیش از ۱۲ هزار جانباز تقدیم نموده است.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: ایجاد شبکه بزرگ درمانی به منظور درمان معتادان به مواد مخدر از دیگر دستاوردهای مهم این عرصه در کشور ما محسوب می شود.
همتی تاکید کرد: در مسیر مبارزه با مواد مخدر، لزوم دغدغه مندی، حساسیت، مشارکت موثر و حداکثری تمام مسوولان، نخبگان و اصحاب اندیشه، مراکز علمی و دانشگاهی، گروه های مرجع، سازمان های مردم نهاد و سایر اقشار به خصوص توجه به رویکرد پیشگیری از اعتیاد به منظور تحقق اجتماعی شدن امر مبارزه، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی در پایان این پیام آورده است: اینجانب ضمن گرامیداشت روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر، از تلاش، رشادت و فداکاری تمامی جان برکفان امر مبارزه با مواد مخدر به ویژه در استان هرمزگان تشکر و قدردانی می نمایم.
براساس اعلام مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۸۷ میلادی و بهمنظور تقویت اقدامات و همکاریهای بین المللی در راستای رسیدن به جهانی عاری از اعتیاد و مصرف مواد مخدر، ۲۶ ژوئن مصادف با پنجم تیر ماه بهعنوان روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر تعیین شد و همه ساله در عموم کشورها و مجامع ملی و بین المللی، مراسم گرامیداشت آن برگزار میشود.