• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
2

نبود نشاط اجتماعی اولین عامل مهم در گرایش افراد به اعتیاد است

  • کد خبر : 54440
  • ۰۱ تیر ۱۳۹۸ - ۶:۴۸

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان، نبود نشاط اجتماعی را اولین عامل مهم در گرایش افراد به اعتیاد خواند و گفت: اگر این عامل را شاه کلید آموزش‌های فرزندانمان قرار دهیم با کمترین معضلات اجتماعی روبرو خواهیم بود. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، رحمان حریری در […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان، نبود نشاط اجتماعی را اولین عامل مهم در گرایش افراد به اعتیاد خواند و گفت: اگر این عامل را شاه کلید آموزش‌های فرزندانمان قرار دهیم با کمترین معضلات اجتماعی روبرو خواهیم بود.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، رحمان حریری در نشست تخصصی ائمه جمعه که به همت شورای کردستان و مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان برگزار شد، تشکیل کمیته روحانیون را جهت تبیین سیاست‌های پیشگیرانه در مساجد و جامعه اقدام بسیار مثبتی خواند و گفت: ۸۵ درصد علت طلاق، ۶۵ درصد علت همسر آزاری، ۳۰ درصد علت کودک آزاری، ۲۵ درصد علت قتل عمد، ۲۳ درصد نزاع و خشونت، ۲۰ ردصد جرایم منکراتی، ۱۰ درصد جرایم مالی و… ریشه در اعتیاد دارد و اگر بیاییم درست در این حوزه برنامه ریزی کنیم و پیشگیری‌های لازم صورت گیرد، قطعا این آمارها کاهش خواهد داشت.


وی افزود: نگویید که چون خانواده من معتاد ندارد پس من در امان هستم و این موضوع به من ربطی ندارد، بلکه اگر در همسایگی شما معتادی وجود داشته باشد پس احتمال هرگونه آسیب ناشی از وجود این فرد از جمله نزاع، قتل، سرقت، خرده فروشی و احتمال ابتلای فرزندان به اعتیاد و بسیاری دیگر از معضلات اجتماعی وجود دارد.


دبیر شورا خاطر نشان کرد: درمان اعتیاد پروسه بسیار سخت و پرخرجی است و همین موضوع دلیلی قانع کننده ای خواهد بود که امر پیشگیری از اعتیاد بر تمامی موارد ارجحیت دارد.


حریری گفت: فرهنگ تفریح کردن باید در استان نهادینه شود چون در کردستان اولین عامل مهم در گرایش به اعتیاد نبود نشاط اجتماعی است پس می طلبد مسئولین با توجه به ظرفیت های موجود پای کار آمده و نسبت به تقویت این حوزه تمام تلاش خود را به عرصه اجرا دراورند.


وی افزود: روحانیون می‌بایست سیاست های پیشگیرانه را در چهار سطح فردی، خانوادگی، گروه دوستان و اجتماع را برای نوجوانان و جوانان تبیین نموده و با آگاه سازی و حساس نمودن جامعه شورای هماهنگی کردستان را در امر مقدس مبارزه با مواد مخدر یاری کنند.


دبیر شورا خاطر نشان کرد: اگر ما فرهنگ نماز و مسجد، فرهنگ مطالعه، فرهنگ ورزش و نشاط اجتماعی را شاه کلید آموزش های فرزندانمان قرار دهیم قطعا با کمترین معضلات اجتماعی در خانواده روبرو خواهیم بود و هیچ نوع تهاجم فرهنگی بر روی فرزندانمان تاثیر نخواهد داشت.


حریری عنوان کرد: توسعه اشتغال یکی از دلایلی مهمی است که در گرایش افراد به سمت و سوی معضلات اجتماعی پیشگیری میکند از همین رو می طلبد کارآفرینان و خیرین در این حوزه ورود و نسبت به توسعه این بخش اقدات موثری را انجام دهند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان۹۸٫۰۴٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=54440

برچسب ها