• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
7

پيشگيري از اعتیاد بايد از مهدکودک‌ها و کودکستان‌ها و مدارس شروع شود

  • کد خبر : 54394
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۴:۵۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی تاکید کرد که پيشگيري از اعتیاد بايد از مهدکودک‌ها و کودکستان‌ها و مدارس و نیز خانواده‌ها شروع شود. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی، دکتر استادرحیمی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد شهرستان بناب به چهار بحران جهانی […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی تاکید کرد که پيشگيري از اعتیاد بايد از مهدکودک‌ها و کودکستان‌ها و مدارس و نیز خانواده‌ها شروع شود.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی، دکتر استادرحیمی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد شهرستان بناب به چهار بحران جهانی در آستانه قرن ۲۱ اشاره کرد و گفت: مسائل هسته‌ای، محیط زیست، فقر و بیکاری و از همه مهمتر اعتیاد به مواد مخدر همه دنیا را با مشکل مواجه کرده‌اند.


وی در ادامه با اشاره به فرموده معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: نجات جان معتاد، نجات جان یک جامعه است.


دبیر شورا اظهار داشت: مقابله و جلوگیری از مواد مخدر و اعتیاد اصل رسالت کاری و وظیفه مدنی هر مسئولی است حتی اگر در این مقابله بتوانیم مانع به روی آوردن یک نفر از ابتلا به این مواد مخدر باشیم در این هنگام اصل رسالت و وظیفه مدنی خود را ادا کرده‌ایم.


استادرحیمی گفت: ۸۰۰ مواد صنعتی اعتیادآور وجود دارد که خانمان‌سوز بعضی از خانواده‌ها شده است و بعضی از خانواده‌ها به هر عللی با این معضل گریبانگیر شده‌اند.


وی افزود در راستای مقابله و جلوگیری از این مواد مخدر ۴ هزار شهید (نیروی انتظامی)، ۱۷ هزار جانباز و ۳۴۰۰ در درگیری توسط نیرو‌های نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و سربازان گمنام امام زمان فدای این مملکت در این حوزه شده است.


دبیر شورا با اشاره به آمار مقایسه‌ای سال ۹۷ بین کشور‌های اروپایی و کشور ایران گفت: ۲۱ تن هروئین در کشور‌های اروپایی کشف و ضبط شده است و در کشور ایران فقط در سال ۹۷ پنج تن که توسط نیروی‌های سازمان‌های نظامی و انتظامی کشفیات انجام گرفته است و این نشان دهنده این است که تمام دستگاه‌های نظامی و انتظامی شبانه‌روزی در تلاش هستند.


استادرحیمی گفت: تنها راهکار مقابله و پیشگری این است که باید در درجه اول از خانواده‌ها، مهد کودک‌ها و کودکستان‌ها، دبستان‌ها و … شروع شود چرا که براساس مطالعات و آماری که در سطح استان بررسی شده است بیشترین افراد معتادان در بین جوانان است.


وی افزود: سالانه ۳۰۶۷۲ نفر در سوء مصرف مواد مخدر دچار مرگ و میر می‌شوند که از این آمار بیشترین فوت شده‌گان نیز از سنین جوان است.

تنها ده  درصد مواد مخدر در کشور کشف می‌شود
دبیر شورا همچنین در جلسه شورای هماهنگی با مواد مخدر شهرستان ملکان گفت: اگر بخواهیم در زمینه مبارزه با مواد مخدر موفق باشیم باید از طرق مختلف از جمله مدارس، دانشگاه‌ها و مجامع عمومی نسبت به آگاهی‌سازی در رابطه با مضرات موادمخدر اقدام کنیم.


وی افزود: معضل اعتیاد ومواد مخدر تنها از طریق نیرو‌های انتظامی وامنیتی قابل حل نیست، چون مواد مخدر تنها در تریاک و هروئین خلاصه نمی‌شود و الان ۸۰۰ نوع مواد مخدر صنعتی وجود دارد.


دبیر شورا با هشدار در زمینه تبلیغ مواد مخد در فضا‌های مجازی گفت: فضا‌های مجازی، تلگرام، اینستاگرام بعنوان بزرگترین شبکه توزیع مواد مخدر تبدیل شده است و آزادانه مصرف و انواع مواد مخدر را تبلیغ می‌کنند بنابرین اگر بحث آموزش وآگاه‌سازی جدی گرفته نشود با معضل بزرگتری روبرو خواهیم شد.


ستادرحیمی افزود: تنها ۱۰ درصد مواد مخدر در کشور کشف می‌شود ۹۰ درصد دیگر از طرق مختلف وارد جامعه می‌شود که هوشیاری خانواده‌ها برای آگاه سازی فرزندان خود خیلی مهم است.



منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۸٫۰۳٫۳۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=54394

برچسب ها