استاندار تهران گفت: شاهد سرریز شدن آسیبهای اجتماعی سایر استانهاي كشور به پايتخت هستيم.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در همایش مشارکتهای مردمی حوزه اعتیاد که امروز در مجموعه ورزشي هرندي برگزار شد، تهران را استانی ویژه در بخش آسیبهای اجتماعی ناميد و گفت: سرریز آسیبهای اجتماعی سایر استانها را در تهران شاهدیم.
وی افزود: ۶۵ درصد کودکان کار و خیابان در استان تهران از اتباع بیگانه و درصدی هم از سایر استانها هستند.
استاندار تهران با بیان اینکه اعتیاد نوعی آسیب اجتماعی است، گفت: اعتیاد ریشه بسیاری از بیماریهای روحی و روانی است.
محسنی بندپی ادامه داد: آسیبهای اجتماعی پدیدهای است که نیاز به اقدامات همه جانبه دارد و اساساً علاوه بر مقابله با کاهش اعتیاد، اقدامات پیشگیرانه و درمانی هم باید انجام شود.
وي تصریح کرد: براساس قانون برنامه ششم اقدامات پیشگیرانه در خصوص اعتیاد یک اولویت است و توانمندسازی معتادان را هم باید مد نظر قرار دهیم.
استاندار افزود: براساس قانون، شهرداریهای کلانشهرها مکلف به احداث مراکز نگهداری از معتادان هستند و منازلی که در زمينه تهیه و توزیع مواد روانگردان فعالیت میکنند، پلاک قرمز تلقی شده و با هماهنگی دستگاه قضایی مصادره خواهند شد.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۳٫۲۸