• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
9

صدا و سیما به حوزه فرهنگسازی در امر مبارزه با مواد مخدر کمک ‌کند

  • کد خبر : 54286
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۴:۳۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: صدا و سیما با آگاهی بخشی جامعه می‌تواند به حوزه پیشگیری از اعتیاد و فرهنگسازی در امر مبارزه با مواد مخدر کمک ‌کند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی، دکتر استادرحیمی به مناسبت در پیش بودن هفته جهانی […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: صدا و سیما با آگاهی بخشی جامعه می‌تواند به حوزه پیشگیری از اعتیاد و فرهنگسازی در امر مبارزه با مواد مخدر کمک ‌کند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی، دکتر استادرحیمی به مناسبت در پیش بودن هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر با حضور در مرکز صدا و سیمای استان گفت: صدا و سیما یکی از قوی‌ترین ابزارهای پیشگیری از اعتیاد و عدم گرایش به مواد مخدر محسوب می‌شود که با آگاهی بخشی جامعه می‌تواند به پیشگیری و فرهنگسازی در امر مبارزه با مواد مخدر کمک ‌کند.


وی افزود: رادیو و تلویزیون می‌توانند با پرداختن غیر مستقیم به موضوع اعتیاد و یا مستقیم در قالب مباحث خبری در عرصه مبارزه با مواد مخدر نقش مهمی را ایفا کنند.


دبیر شورا با تاکید به خودداری از الگو‌سازی یا شخصیت‌پردازی افراد معتاد، دوری از اقدامات طنزآمیز نسبت به مواد در صدا و سیما گفت: باید از هر گونه ساده‌سازی و نگاه تقلیل‌گرایانه به اعتیاد و نیز از ایجاد هرگونه حس ناامیدی در معتادان برای ترک مواد مخدر در رادیو و تلویزیون امتناع کرد لذا باید بسیار ظریف و با دقیق درباره انواع مواد مخدر و عوارض اعتیاد به آنها و همچنین شیوه‌های جذب جوانان و نوجوانان به اعتیاد با مردم صحبت شود.


وی افزود: نشان دادن ادوات مصرف مواد مخدر و انواع مواد مخدر در رسانه‌ها باید به گونه‌ای باشد که ایجاد حساسیت نکند و صرفاً جنبه اطلاع‌رسانی برای خانواده‌ها داشته باشد.


استادرحیمی بیان داشت: باید عوارض دخانیات و اعتیاد و بیماری‌های ناشی از آن به طور مرتب انجام شود، همچنین درباره عوارض نیکوتین و انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی بر مغز، اعصاب، ریه و دستگاه گوارش باید به صورت مستمر و مکرر صحبت شود تا مفید و موثر واقع شود به همین منظور استفاده از کارشناسان مجرب و مسلط در برنامه‌های تولیدی و خبری ضروری است.


وی با تاکید به نقش موثر صدا و سیما در پیشگیری و کاهش گرایش افراد به مواد مخدرافزود: این شورا نیازمند تعامل و همکاری تنگاتنگ و نزدیک با رادیو و تلویزیون در راستای فرهنگسازی و آگاهسازی جامعه در عرصه پیشگیری از اعتیاد است.
دبیر شورا افزود: هفته مبارزه با مواد مخدر بهانه خوبي است، براي برجسته کردن عوارض و آسيب‌هاي ناشي از مصرف مواد مخدر كه با تولید برنامه‌های ویژه بصری و سمعی در این زمینه مي‌تواند كارساز و با اهميت جلوه كند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۸٫۰۳٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=54286

برچسب ها