• امروز : جمعه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 5 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 2 May - 2025
کل پست ها: 73530اخبار امروز : 1
8

برنامه‌ريزي براي نگهداري ده هزار معتاد متجاهر و محكومان مواد مخدر در چناران

  • کد خبر : 54229
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸

  دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: امكان ارتقاء ظرفيت اردوگاه حرفه‌آموزي و كاردرماني چناران به ده هزار نفر وجود دارد و  مي‌توان از آن براي نگهداري محكومان مواد مخدر و معتادان متجاهر استفاده كرد. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر اسكندر مومني در بازديد از اردوگاه حرفه‌آموزي و كاردرماني […]

 
دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: امكان ارتقاء ظرفيت اردوگاه حرفه‌آموزي و كاردرماني چناران به ده هزار نفر وجود دارد و  مي‌توان از آن براي نگهداري محكومان مواد مخدر و معتادان متجاهر استفاده كرد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر اسكندر مومني در بازديد از اردوگاه حرفه‌آموزي و كاردرماني چناران، هدف از اين سفر استاني را، بررسي برنامه‌ها و اقدامات سه حوزه مقابله با عرضه، پيشگيري از اعتياد و درمان اعتياد استان خراسان رضوي و شهر مشهد خواند و گفت: در حوزه مقابله با عرضه سعي داريم توجه وي‍‍ژه‌اي به موضوع جلوگيري از ورود و توزيع مواد مخدر و تقويت و انسداد مرزها داشته باشيم.

وي افزود: علاوه بر حوزه مقابله با عرضه، تقويت سازمان‌هاي مردم‌نهاد حوزه پيشگيري از اعتياد و استفاده از ظرفيت‌هاي مردمي در امر پيشگيري از اعتياد و نيز درمان آسيب‌ديدگان از اعتياد از ديگر حوزه‌هايي هستند كه عصر امروز در جلسه شورا به آن‌ها رسيدگي خواهد شد.

دبيركل ستاد ادامه داد: اردوگاه حرفه‌آموزي و كادرماني چناران، اردوگاهي است كه هزينه زيادي براي ساخت و راه‌اندازي آن صرف شده و امكان ارتقاء ظرفيت آن تا ده هزار نفر وجود دارد و مي‌توان از اين اردوگاه، هم براي محكومان مواد مخدر (ماده ۴۲ قانون مبارزه با مواد مخدر) و هم براي نگهداري و درمان معتادان متجاهر (ماده ۱۶ همان قانون) استفاده كنيم.

مومني تصريح كرد: بنابراين درصدديم اين اردوگاه را با كمك دستگاه قضايي، دولت و ستاد به ظرفيت نهايي برسانيم تا تكيمل شود و ساماندهي معتادان متجاهر ممكن شود.

وي گفت: ساماندهي معتادان متجاهر صرفاً نگهداري و درمان كوتاه مدت نيست بلكه داراي چرخه نگهداري، سم‌زدايي، درمان، مهارت‌آموزي و اشتغال است. بعد از اينكه دوره‌هاي آنان تمام شد آنان مي‌توانند شغل و مهارتي ياد بگيرند. هم در اين اردوگاه درامدي داشته باشند و هم وقتي وارد جامعه شدند، بتوانند با مهارتي كه آموخته‌اند، شغلي را براي خودشان فراهم كنند.




منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۳٫۲۶
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=54229

برچسب ها