معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران گفت: بسیاری از آسیبهای اجتماعی به نحوی با اعتیاد مرتبط است و به همین منظور طرح امداد فرهنگی با حضور در سطح خانوادههای درگیر اعتیاد توسط بانوان مبلغ اجرا می شود.
معصومه ظهیری روز چهارشنبه در آیین عقد تفاهمنامه همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر با مدیریت حوزههای علمیه خواهران افزود: در این طرح مشاوره لازم به خانوادهها ارائه می شود و حمایتهای روانی و اجتماعی از خانوادههای آسیبدیده صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: این طرح به زودی علاوه بر قم در بخش بزرگی از استانهای دیگر اجرا خواهد شد.
وی از اعتیاد بهعنوان یکی از ۵ آسیب اصلی کشور یادکرد و اظهار داشت: یکی از آسیبهای اجتماعی که حساسیتهای ویژه دارد مساله اعتیاد و مواد مخدر است.
وی اضافه کرد: بخش عمدهای از مبارزه با آسیبهای اجتماعی مساله فرهنگسازی عمومی و آگاهی بخشی بیشتر در بین مردم و جامعه هدف است.
ظهیری افزود: همدلی و همراهی مسئولان فرهنگی در امر مبارزه با آسیبهای اجتماعی سبب موفقیت در برنامهها و افزایش پیشگیریهای برنامهریزیشده میشود، مهمترین مساله در اعتیاد پیشگیری است.
معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران تصریح کرد: ۵۰۰ مدرسه علمیه ویژه خواهران در ۲۸ استان مشغول فعالیت بوده و تمامی این مدارس آمادگی و ظرفیت لازم را برای اجرای طرحهای عمومی آشنایی با مواد مخدر دارند.
وی بیان کرد: اعزام خواهران مبلغ برای پیشگیری و آگاهی بخشی نسبت به مواد مخدر بهصورت مستمر در سطح حوزههای علمیه در طول سال دنبال میشود.
ظهیری افزود: امتیاز ویژه حوزههای علمیه خواهران این بوده که میتواند تا عمق خانوادههای افراد درگیر نفوذ کرده و تاثیرگذاری های ماندگاری بر روی جامعه هدف بگذارد.
این تفاهمنامه با موضوع هم کاریهای آموزشی، فرهنگی، تبلیغی و پژوهشی در اجرای برنامههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اعتیاد بر اساس سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب به امضا دو طرف رسید.
برنامهریزی و اجرای مشترک طرحهای پیشگیری، اطلاعرسانی، آگاهسازی و توانمندسازی به همراه همکاری در برگزاری همایشهای مشترک، ایجاد زمینه آموزشهای پیشگیرانه و توانمندسازی طلاب، معرفی نیازها و اولویتهای پژوهشی در دورههای مقدماتی و تکمیلی از زمینههای اجرای این تفاهمنامه است.
هدف اصلی از انعقاد این تفاهمنامه اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر با استفاده از بانوان مبلغ در سطح کشور است.