• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
8

ایجاد تحول در ساختارهای فرهنگی و اقتصادی از ضروریات حوزه مبارزه با مواد مخدر است

  • کد خبر : 54107
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴

  دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان بر ضرورت ایجاد تحول و تغییر در ساختارهای فرهنگی، اقتصادی و لزوم بازبینی در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر در استان تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان رحمان حریری در بازدید از خبرگزاری ایسنا منطقه کردستان که به […]

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان بر ضرورت ایجاد تحول و تغییر در ساختارهای فرهنگی، اقتصادی و لزوم بازبینی در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر در استان تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان رحمان حریری در بازدید از خبرگزاری ایسنا منطقه کردستان که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر صورت گرفت، گفت: متاسفانه درحوزه فرهنگسازی و پیشگیری ۲۰ درصد از گروه‌های هدف تحت پوشش آموزش‌ها قرار دارد، این درحالی است که باید ۷۰ درصد توان صرف فرهنگ پیشگیری شود.


وی افزود: رویکرد و هدف اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر فرهنگسازی، آگاهسازی و حساس نمودن جامعه نسبت به مقوله اعتیاد و عوارض سومصرف مواد مخدر است.


دبیر شورا بیان داشت: آمارهای ارائه شده طی سنوات گذشته نشان می‌دهد که کردستان در مقایسه با گذشته استان در زمینه اعتیاد، استان پاکی نیست و سیاستهای آن نیازمند بازنگری است.


حریری، سهمیه در نظر گرفته شده در زمینه معتادان متجاهر را برای استان ۱۵۰  نفر اعلام و عنوان کرد: در مقایسه این آمار با استان‌های همسایه میتوان کردستان را استانی پاک در زمینه مواد مخدر اعلام کرد.


وی ادامه داد: با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته توانستیم سهمیه استان را به ۱۸۰  نفر افزایش دهیم، چرا که سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر عاری شدن خیابانهای کردستان از معتاد متجاهر است.


دبیر شورا اعلام کرد: طبق قانون ستاد مبارزه با مواد مخدر بالاترین مرجع نظارتی بر مواد مخدر است اما متاسفانه برخی از ارگان‌ها در امر مقابله با مواد مخدر هماهنگی لازم را ندارند .


حریری بیان کرد: امسال برای اولین بار مقرر شد که معتادان متجاهر را به مدت ۶ ماه نگهداری کنیم و در صورت عدم بهبود این مدت را به یکسال افزایش دهیم.


وی بیان کرد: در حوزه درمان تخلفات زیادی در حال اتفاق افتادن است و نشت متادون موضوعی غیرقابل انکار دراین حوزه است که نیازمند نظارت بیشتر می‌باشد.


دبیر شورا اعتراض زیاد جامعه نسبت به خورده فروشان مواد مخدر را از آسیبهای حوزه مقابله دانست و گفت: متاسفانه در این زمینه نیزحجم آسیبها از امکانات لجستیک ونظامی پلیس مواد مخدرما بیشتر است.


حریری به اهمیت آگاهسازی و اطلاع رسانی در جامعه اشاره و خاطر نشان کرد: رسانه می‌تواند با ایجاد اتاق شیشه‌ای همه را به چالش بکشد و نقش مطالبه‌گری داشته باشد.


وی در پایان خواستار هماهنگی و همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی در زمینه مقابله با مواد مخدر شد و یادآوری کرد: جهاد دانشگاهی بنا به رسالت پژوهشی، آموزشی و فرهنگی خود می‌تواند ما را در رسیدن به اهدافمان یاری کند و امیدواریم بتوانیم ازظرفیت‌های این نهاد علمی به طور شایسته بهره مند شویم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان۹۸٫۰۳٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=54107

برچسب ها