مدیرکل زندانهای استان کردستان، منشأ بسياري از آسيبهاي اجتماعي را اعتیاد خواند و گفت: منشأ بسياري از آسيبهاي اجتماعي از جمله طلاق، سرقت، بيكاري، فقر و غيره بصورت مستقيم و غيرمستقيم، اعتياد است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، اسحاق ابراهیمی گفت: منشأ بسياري از آسيبهاي اجتماعي از جمله طلاق، سرقت، بيكاري، فقر و غيره بصورت مستقيم و غيرمستقيم به اعتياد برميگردد و از آنجا كه اكثريت زندانيان استان بدلیل آسیبهای اجتماعی در زندان بسر ميبرند اين ارگان تمام توان و تلاشش را در راستاي كاهش آسيب و ارتقاي بهداشت روان زندانیان و حمايت از خانوادههاي آنان گذاشته تا بعد از ترخيص شدن از زندان بتوانند زندگي سالمي در كنار ديگر افراد جامعه داشته باشند.
وی افزود: اگر چه اداره زندانها سازماني مصرفكننده و داراي اعتبارات محدودي است اما سعي در كاهش تجملات و ارتقاي كيفيت خدمات داريم تا بتوانيم پيام اصلي را كه همان زندگي سالم و بهدور از آسيبهای اجتماعی است را به افراد برسانيم.
مدیرکل زندانهای استان کردستان خاطر نشان کرد: اگر شخصی آسيبي به يكي از افراد جامعه وارد کند در واقع به کل جامعه آسیب رسانده است؛ زيرا همه با هم در كنار هم و در يك جامعه مشترك زندگي ميكنيم بنابراين بايد همه دست در دست هم دهيم تا بتوانيم زندگي سالمي داشته باشيم.
ابراهیمی گفت: از مهمترين فعاليتهاي سازمان زندانها در زمينههاي فرهنگي، درمان و كاهش آسيب و آموزش، میتوان به برگزاري دورههاي آموزشي فني و حرفهاي ویژه مددجويان با حضور ۳۵ مربي بهصورت تمام وقت، اقدام به ايجاد اشتغال و بسیاری دیگر از موارد که میتوان به آن اشاره کرد.
همچنین رحمان حریری دبیر شورا در ادامه از ابراهيمي مدیركل این مجموعه با اهداء لوح یادبودی تقدیر کرد و ضمن تقدير و تشکر از اقدامات و تلاشهای ارزنده اداره کل زندانهاي استان طی یکسال گذشته گفت: اداره زندانها سرلوحه اقدامات شان آيه شريفه “نجات جان يك انسان نجات جان جامعه است”، زیرا در حمايت از زندانیانی كه به دلیل مواد مخدر و يا جرمهاي ناشي از مصرف مواد مخدر وارد زندان شدهاند، اقدامات قابل توجهي در حوزه درمان و حمايتهاي اجتماعي، فرهنگي پيشگيري و اشتغال داشته است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان۹۸٫۰۳٫۲۲