دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان گفت: مافیای مواد مخدر با زنانه شدن اعتیاد، بنیان خانواده ایرانی را هدف قرار داده است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان؛ به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر رحمان حریری با حضور در مرکز ترک اعتیاد بانوان ناجی در سنندج اعلام کرد: یکی از مهمترین مراکزی که باید به آن توجه بیش از حد داشت مرکز زنان است.
وی افزود: صرف نظر از عوارض و آسیبهای فردی و اجتماعی که اعتیاد در پی دارد و همواره در خصوص آن بحث شده است، اعتیاد زنان به دلیل ارتباط مستقیم با خانواده باید جدیتر تلقی کرد و برای کاهش و کنترل آن اقدامات جدی از سوی مسئولان و مردم انجام گیرد.
دبیر شورا خاطرنشان کرد: مافیای مواد مخدر بنیان خانواده های ایرانی را هدف قرار داده است و به همین دلیل به دنبال زنانه شدن اعتیاد هستند و به همین دلیل سبب شده است جدیت و حساسیت خاصی را در این مورد داشته باشیم.
حریری در خاتمه ضمن تبریک هفته مبارزه با مواد مخدر در کشور با اهداء لوحی از زحمات و تلاش های مدیران و مسئولین مرکز ترک اعتیاد ناجی در یک سال گذشته تقدیر و تشکر کرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان۹۸٫۰۳٫۲۲