• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
1

وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر: بايد به بنيان‌هاي اقتصادي قاچاقچيان مواد مخدر ضربه وارد شود

  • کد خبر : 5394
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۶

وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در سال ۹۳ باید تلاش شود که جهش بزرگی در امر مبارزه با مواد مخدر بوجود آيد و مسؤلان امر مبارزه باید به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان ضربه وارد کنند و اگر خلايي در اين امر وجود دارد برطرف شود.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با […]


وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در سال ۹۳ باید تلاش شود که جهش بزرگی در امر مبارزه با مواد مخدر بوجود آيد و مسؤلان امر مبارزه باید به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان ضربه وارد کنند و اگر خلايي در اين امر وجود دارد برطرف شود.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر عبدالرضا رحماني‌فضلي صبح امروز در همایش سراسری روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا كه در محل ستاد فرماندهي كل ناجا برگزار شد، گفت: سطح آگاهي برخي مسوولين نسبت به مواد مخدر و عوارض آن پايين است و اگر هم آگاهي دارند درك و حس مسووليت در آنان وجود ندارد، لذا اين فهم و درك عمومي بايد در بين همه اقشار جامعه به خصوص مسوولين افزايش يابد.

وي افزود: مواد مخدر آثار و تبعات سوئي در حوزه‌هاي مختلف جامعه اعم از اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي و امنيتي به دنبال دارد و بايد درك دقيقي از اين آثار و نتايج به دست آيد و هر يك از مسوولين، نقش خود را در اين زمينه ايفا كنند.

دبيركل ستاد با اشاره به جمعيت يك ميليون و ۳۲۵ هزار نفري معتادان در كشور بيان داشت: در برخورد با اين افراد بايد به گونه‌اي عمل كنيم كه آنها از اقوام، آشنايان و حتي اعضاي خانواده هستند و به آنها كمك شود، لذا بايد همه به خصوص ناجا و قوه قضائيه تلاش كنند كه اين رقم افزايش نيابد.

رحماني‌فضلي ادامه داد: رويكرد ستاد مبارزه با مواد مخدر، اجتماع‌محور است و تحقق آن نياز به حضور همه مردم، سازمان‌هاي مردم‌نهاد و دستگاه‌ها دارد، ضمن اينكه در اين خصوص بايد به سه عنصر مهم آگاهي‌بخشي، درك درست از موضوع و آثار و نتايج آن توجه شود .

وي با تاكيد بر اينكه رويكرد پليس در حوزه مقابله بايد علمي، پيشگيرانه و مبتني بر عمليات و اطلاعات باشد، گفت: اگر مقابله معطوف به درگيري‌ها باشد، هزينه‌ها افزايش خواهد يافت ولي اگر درگيري‌ها مبتني بر اطلاعات هوشمندانه و هدفمند باشد، مسلما هزينه‌ها در امر مقابله كاهش خواهد يافت.

دبيركل ستاد اولین دغدغه مردم را اعتیاد دانست و بيان داشت: در حوزه درمان اقدامات بسیار جدی صورت گرفته است و همچنین با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه پیشگیری نیز شاهد اتفاقات خوبي هستیم.

وي افزود: اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر در حال شكل‌گيري است، و غير از امر درمان و پيشگيري، بايد صيانت از بهبوديافتگان نيز مورد توجه قرار گيرد تا فرد بهبوديافته به حال خود رها نشده و برايش شغلي مهيا شود.

وي همچنين با تاکید بر اینکه توجه پلیس بايد معطوف به دستگیری در شبکه‌های قاچاق موادمخدر باشد، گفت: شما از ورودی‌ها، مسیرها، اماکن توزیع و حتی مصرف‌کنندگان مطلع هستيد و در عين حال ابزارها و عناصر مقابله را نیز در اختیار داريد، اما هنوز موفقیت کامل در امر مبارزه با موادمخدر به دست نيامده است كه شايد به دلیل در نظر نگرفتن ساختارهای لازم و کارآمدی عناصر و دستگاه‌هاي ذي‌ربط باشد.

رحماني‌فضلي تاكيد كرد: باید مدیریت مناسبی در بحث ساختاری و کارآمدی ايجاد شود چرا که مجموعه‌ توانمندی‌های جمهوری اسلامی بيشتر از آن است که نتوانیم بر قاچاق موادمخدر فائق شويم.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با بیان اینکه در سال ۹۳ باید تلاش شود که با رفع معایب، جهش بزرگی در امر مبارزه با مواد مخدر بوجود آيد، گفت: مسؤلان دخیل در امر مبارزه باید علاوه بر توجه به فعالیت شبکه و سرشبکه‌ها به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان نیز توجه و ضربات مهلكي به آن وارد کنند، چرا که توان مالی برای قاچاقچیان بسیار مهم است و ما نباید از توان مالی، املاک و دارایی آنان غافل شویم.
به گفته وي بودجه ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۳ ، علي‌رغم مشكلات بودجه‌اي در كشور افزايش چشم‌گيري داشته است.

منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲٫۱۱٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=5394

برچسب ها