دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: امروزه مواد مخدر و اعتياد بهعنوان يكي از آسیبهای نخست كشور است و موفقيت در حل این مشکل نیازمند مشارکت جدی مردم و استفاده دولت از اين ظرفيت ارزشمند است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ محمدحسن جهان در جلسه هفتگی کنگره ۶۰ مشهد بیان داشت: در حال حاضر دشمن در تلاش است با ترويج فرهنگ مصرف مواد مخدر، جوانان اين مرز و بوم را به نابودي بكشاند؛ مواد مخدر میدان مین است بنابراین همه باید تخریب چی باشیم و با كمك همه آحاد جامعه و مردم است كه ميتوانيم موفق شويم.
وی گفت: گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر طی سال های اخیر، زنگ خطر بزرگی را برای مسوولان و خانواده ها به صدا درآورده است. زنگ خطری كه لزوم اتخاذ راهكارهای درست در راه مبارزه اصولی با این معضل را بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار می دهد.
دبیر شورا افزود: کنگره ۶۰ بهعنوان یکی از پیشتازان و فعالان این حوزه، در حال حاضر با داشتن هزاران عضودلسوخته و زجر کشیده ، همواره خود را پیشرو در امر درمان اعتیاد معرفی کرده است.
جهان گفت: سازمانهاي مردمنهاد (سمن) با كمك و همياري دستگاههاي دولتي ميتوانند نقش موثري در حوزههاي پيشگيري و درمان عرصه مبارزه با مواد مخدر داشته باشند.
وي سمنها را بازوان دستگاههاي دولتي خواند و افزود: اگر پيشرفتي هم در آن حوزهها شده است، حاصل تعامل و همكاري دو بخش دولتي و غير دولتي بوده است.
دبیر شورا با ابراز رضایت از کنگره ۶۰ افزود:سازمان مردم نهاد كنگره ۶۰ در كنار فعالیت نهادهای رسمی و حكومتی در راستای مبارزه با مواد مخدر، با انگیزه های انسانی و با ماهیتی غیرانتفاعی تلاش بسیاری را برای حل بحران مواد مخدر و به ویژه كمك برای ترك اعتیاد و بازیابی معتادان و بازگرداندن آنها به زندگی عادی می كنند.
جهان با اشاره به حمایت کنگره ۶۰ از خانواده های اعضا خاطر نشان کرد : خانواده ها باید در این خصوص آموزش ببینند؛ در غیر این صورت نمی توانند به فرزندان خود كمكی بكنند و کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه تجربه خوبی است باید فرهنگ کتاب خوانی درجمع شما فراگیر شود.امروز اهمیت آموزش درحوزه پیشگیری ازآسیب های اجتماعی به ویژه اعتیادبرهمگان روشن است.
وی با اشاره به معضل اعتیاد و فرد مصرفکننده گفت : بیش از ۷۰ درصد زندانیان مربوط به مواد مخدر هست که یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در جهت پیشگیری، مهار و درمان این معضل، نقش و فعالیت سازمانهای مردمنهاد است.
دبیر شورا اظهار داشت: با توجه به اهمیت کنگره ۶۰ و موضوع درمان اعتیاد بهعنوان یکی از آسیبهای اجتماعی ، کمیته ای برای حضور افراد کنگره ۶۰ در مراکز ماده ۱۶ تشکیل شود تا تجارب موفق به معتادان منتقل شود.
گفتنی است؛ در این مراسم مسولان کنگره ۶۰ مشهد خیر مقدم به دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و هیئت همراه ، مقرر شد از ظرفیت این سازمان مردم نهاد در مراکز ماده ۱۶ استفاده شود. همچنین از زحمات تعداد ۵ نفر مدیران شعب کنگره ۶۰ در استان با لوح سپاس و هدیه قدردانی شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۸٫۰۳٫۰۷