• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
9

قرص‌هاي شب امتحان تهديدي براي سلامتي دانشجويان است

  • کد خبر : 53637
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۹:۵۳

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: دانشجويان و دانش‌آموزان بايد نسبت به قرص‌هاي شب امتحان که از سوي افراد سودجو اتخاذ شده هوشيار باشند؛ چرا که مصرف اين داروها، اعتيادآور و تهديدي براي سلامت است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان؛ رحمان حريري در این رابطه […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: دانشجويان و دانش‌آموزان بايد نسبت به قرص‌هاي شب امتحان که از سوي افراد سودجو اتخاذ شده هوشيار باشند؛ چرا که مصرف اين داروها، اعتيادآور و تهديدي براي سلامت است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان؛ رحمان حريري در این رابطه اظهار کرد: با نزديک شدن امتحانات و استرس‌هاي موجود در اين حوزه برخي از دانش آموزان و دانشجويان براي بيدار ماندن و درس خواندن در اين مدت به فکر مصرف قرص‌هاي روانگردان هستند.


وي تصريح کرد: تبليغات سوء و ايجاد باورهاي غلط نسبت به برخي داروها و مواد روان گردان، همچون افزايش هوشياري و بي‌خوابي در ميان برخي از دانشجويان و دانش آموزان است که آنها را به سوء مصرف دارويي سوق مي‌دهد.


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، با اشاره به انواع مواد روانگردان، بيان کرد: برخي از اين مواد روانگردان شامل ريتالين، ترامادول، متادون، شيشه و گاهي گل و ماري جوانا است.


دبیر شورا افزود: اطلاعات غلطي در مورد احتمال افزايش موفقيت در امتحانات با مصرف اين گونه مواد مخدر شايع شده است که مبناي درستي ندارد و اين انتخاب غلط عموماً تحت تأثير القاء دوستان يا افراد سودجو اتخاذ مي‌شود که راه ورود به اعتياد به مواد محرک بين دانش آموزان و دانشجويان شده است.


حریری خاطرنشان کرد: مصرف اين مواد مخدر و روانگردان‌ها عوارض ناگواري دارد و گاهي آن چنان گريبان گير افراد به ويژه دانشجويان مصرف کننده مي‌شود که به سادگي قادر به رهايي از آن نخواهند شد.


وی يادآور شد: مصرف مواد روان گردان عوارض جبران ناپذيري در پي خواهد داشت از جمله ريزش مو، افزايش استرس و اضطراب، اختلال در حافظه، اختلال خواب، عصبانيت، مشکلات گوارشي و تنفسي، سردرد هاي شديد، اختلال در بينايي، بيقراري، کاهش وزن، تخريب سلول‌هاي مغز، درد شديد مفاصل، منزوي شدن فرد و دوري از اجتماع براي افراد مصرف کننده در پيش خواهد داشت.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان۹۸٫۰۲٫۳۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53637

برچسب ها